La Bruixa d’Or Manresa té ganes de Nou Congost
La Bruixa d’Or Manresa té ganes de Nou Congost
La Bruixa d’Or Manresa té ganes de Nou Congost

La Bruixa d’Or Manresa té ganes de Nou Congost

És baixa segura per a aquest partit AJ Ogilvy, i Dimitris Haritopoulos està gairebé descartat. La Bruixa d’Or Manresa rep aquest diumenge a les 12:30 l’Herbalife Gran Canaria, onzè classificat amb dues victòries. Els manresans tenen la baixa de l’australià Ogilvy, amb una ruptura parcial a la fàscia del peu, i està pràcticament descartat Dimitris …

Divendres 14 de Novembre de 2014 a les 14:02

És baixa segura per a aquest partit AJ Ogilvy, i Dimitris Haritopoulos està gairebé descartat.

La Bruixa d’Or Manresa rep aquest diumenge a les 12:30 l’Herbalife Gran Canaria, onzè classificat amb dues victòries. Els manresans tenen la baixa de l’australià Ogilvy, amb una ruptura parcial a la fàscia del peu, i està pràcticament descartat Dimitris Haritopoulos. Els visitants arriben també amb un parell de dubtes.

Diumenge al migdia el Bàsquet Manresa té un altre compromís a casa, aquest cop davant el Gran Canaria. Aquesta setmana s’han diagnosticat dos lesionats per part de La Bruixa d’Or Manresa: AJ Ogilvy i Dimitris Haritopoulos. La lesió de l’australià és de durada indefinida, i el grec està gairebé descartat per jugar diumenge. El club donarà d’alta el vinculat Jordi Clotet per tenir cobertes les places de jugadors formats al país.

Per part de l’Herbalife Gran Canaria, que tindrà probablement Summers i O’Leary de baixa, manté una estructura de plantilla molt similar a la que tenia la temporada passada, amb jugadors experts, coneixedors de la lliga, i amb Walter Tavares com a referent interior.

Pedro Martínez, en la prèvia del partit, apuntava que «serà un partit molt difícil per les baixes que tenim i per la qualitat del rival; haurem de superar els moments difícils que tindrem i estar units; Ogilvy és òbviament baixa segura i Haritopoulos és baixa en un 95% de probabilitats; he estat molts anys a Gran Canaria, em sento identificat amb l’equip, però l’important és que La Bruixa d’Or Manresa guanyi».