menu
La Bruixa d’Or Manresa ofereix una bona imatge  però perd davant el FC Barcelona (69-88)
La Bruixa d’Or Manresa ofereix una bona imatge  però perd davant el FC Barcelona (69-88)
La Bruixa d’Or Manresa ofereix una bona imatge  però perd davant el FC Barcelona (69-88)

La Bruixa d’Or Manresa ofereix una bona imatge però perd davant el FC Barcelona (69-88)

L’equip de Pedro Martínez, molt mermat per les baixes dels lesionats, aguanta ben bé 25 minuts la lluita cos a cos amb un dels equips més poderosos de la lliga. 69 La Bruixa d’Or Manresa | Bivià 11, Grimau 16, Grigonis 3, Samuels 9, Haritopoulos 8; Hall 3, Dewar 4, Garcia 12, Angelats i …

Dimecres 15 de Octubre de 2014 a les 00:53

L’equip de Pedro Martínez, molt mermat per les baixes dels lesionats, aguanta ben bé 25 minuts la lluita cos a cos amb un dels equips més poderosos de la lliga.

 

69 La Bruixa d’Or Manresa | Bivià 11, Grimau 16, Grigonis 3, Samuels 9, Haritopoulos 8; Hall 3, Dewar 4, Garcia 12, Angelats i Sabata 3.

 

88 FC Barcelona | Huertas 17, Navarro 8, Thomas 9, Doellman 13, Tomic 14; Hakanson, Hezonja, Abrines 13, Pleiss 2, Oleson 8, Lampe 2 i Nachbar 2.

 

Parcials: 26-22, 12-19; 17-25 i 14-22.

Àrbitres: Óscar Perea, Anna Cardús i José Luis Redondo.

La Bruixa d’Or Manresa ha aguantat 25 minuts al FC Barcelona, tot i que l’equip blaugrana és un dels més poderosos de la lliga, i tot i patir molt per culpa de les lesions. El primer quart ha estat favorable als del Bages (26-22). Per part dels locals ha destacat Grimau, amb una valoració de 20 i 16 punts. Bivià 11 punts i Garcia 12.

L’inici del partit ha estat vibrant al Nou Congost, on hi havia 3.700 espectadors. Els equips han estat igualats, i Carles Bivià portava la batuta i era el líder anotador de La Bruixa d’Or Manresa. Navarro intentava posar terra pel mig, però les bones respostes de Grigonis i Samuels mantenien l’equip i l’avançaven per primer cop (16-14). L’MVP Doellman tornava a avançar el Barça, però la lluita dels manresans i Marc Garcia posaven el 26-22.

El segon període, els homes exteriors del FC Barcelona, com Marcelinho i Abrines, s’entonaven per posar una mica de distància. Però la trinxera manresana resistia, Dimitris Haritopoulos i Ben Dewar mantenien l’equip al partit després d’una tècnica assenyalada a Hezonja.

El Manresa començava anotant al tercer quart mitjançant Mike Hall, però l’artilleria del FC Barcelona començava a carburar i els Abrines, Oleson i Huertas començaven a funcionar per col·locar 11 punts de diferència a les portes del darrer quart.

La recta final del partit va començar amb puntuació de Justin Doellman. L’ex-manresà va acabar amb 13 punts. Dewar intentava respondre amb un triple, però el Barça ja s’havia allunyat en el marcador amb una distància prou còmoda com per no haver de patir.

Pedro Martínez comentava en la roda de premsa posterior al partit que «ha estat un partit complicat per la diferència física i la qualitat que tenen els jugadors del Barça; estic content de l’esforç i la lluita dels nostres jugadors; si ho analitzem amb fredor, trobem coses comprensibles, com la manca d’energia de la segona meitat, o la pèrdua d’ordre durant el partit».