menu
La Bruixa d’Or Manresa cau davant el Barça donant la cara
La Bruixa d’Or Manresa cau davant el Barça donant la cara
La Bruixa d’Or Manresa cau davant el Barça donant la cara

La Bruixa d’Or Manresa cau davant el Barça donant la cara

L’equip del Bages ha perdut per 82-66 amb el tot-poderós FC Barcelona en la semifinal de la Regal Lliga Catalana, amb una bona actuació dels pivots i el debutant Grimau. 82 FC Barcelona | Huertas 5, Navarro 5, Thomas, Doellman 18, Tomic 7; Hakanson, Hezonja 15, Abrines 6, Eriksson 9, Pleiss 1, Olesson …

Dijous 2 de Octubre de 2014 a les 01:22

L’equip del Bages ha perdut per 82-66 amb el tot-poderós FC Barcelona en la semifinal de la Regal Lliga Catalana, amb una bona actuació dels pivots i el debutant Grimau.

 

 

82 FC Barcelona | Huertas 5, Navarro 5, Thomas, Doellman 18, Tomic 7; Hakanson, Hezonja 15, Abrines 6, Eriksson 9, Pleiss 1, Olesson 8 i Lampe 8.

 

66 La Bruixa d’Or Manresa | Angelats 4, Dewar 3, Hall 2, Grigonis 8, Ogilvy 10; Bivià 7, Jou, Garcia 8, Sabata, Samuels 4, Grimau 10 i Haritopoulos 10.

 

Parcials: 20-21, 28-13; 18-14 i 16-18.

Àrbitres: Perea, Oyón i Aliaga.

Ha estat massa la desigualtat de què ja avisava Pedro Martínez en la prèvia, i el Barça s’ha imposat a La Bruixa d’Or Manresa, que tot i perdre per 16 punts de diferència, ha donat una bona imatge el dia que ha debutat Roger Grimau amb l’equi del Bages. El propi Grimau, AJ Ogilvy i Dimitris han destacat amb 10 punts cadascun.

El partit ha començat igualat i el primer parcial ha estat favorable a La Bruixa d’Or Manresa. Tot i l’embranzida inicial del Barça que s’ha posat 12-5, AJ Ogilvy ha ajudat a fer reaccionar l’equip. El talentós Grigonis empatava amb un triple a 14, i Haritopoulos posava per davant els del Bages per primer cop amb el 17-19. Una safata de Samuels després de robar una bola posava els 21 punts amb què es va acabar el quart.

En el segon període, Garcia començava penetrant i traient falta, acció en què és un especialista, i AJ Ogilvy es conxorxava amb Grimau per robar i anotar. S’estrenava així el polivalent jugador barceloní amb La Bruixa d’Or Manresa. Nil Angelats, que va tornar a deixar una molt bona actuació, penetrava i anotava, mentre que Ogilvy un altre cop i Grimau no deixaven estar còmode el Barça (38-34). A partir de llavors, els de Xavi Pasqual van començar a entonar-se.

Després de la mitja part, els de Manresa intentaven resistir i van lluitar recuperant pilotes en un període que va ser ajustat (18-14 per al Barça), però els de la capital van estar entonats i encertats per anul·lar qualsevol reacció de La Bruixa d’Or.

El darrer quart va ser també per a La Bruixa d’Or, fet que demostra la seriositat de l’equip, que va deixar el Barça amb 14 punts al parcial. Bivià, com sempre consistent, va arrodonir una bona actuació amb les seves penetracions i llançaments en suspensió, mentre que Grimau semblava del tot adaptat. En general, partit seriós de La Bruixa d’Or, que va trobar un Barça encertat i superior.

Pedro Martínez, destacava a la roda de premsa que «els darrers minuts del segon quart no hem estat bé en atac, poc actius en defensa; el rival tira molt bé; a la saegona part m’ha agradat l’esperit de l’equip; és un partit de pretemporada en què queda clar que queda molt per treballar, però estic content de l’actitud de l’equip».