menu
La Bruixa d’Or conquesta Gran Canària amb un partit completíssim
La Bruixa d’Or conquesta Gran Canària amb un partit completíssim
La Bruixa d’Or conquesta Gran Canària amb un partit completíssim

La Bruixa d’Or conquesta Gran Canària amb un partit completíssim

Aquesta és la tercera temporada consecutiva que l’equip del Bages guanya l’equip canari. Waters 17 punts i Monroe 16 punts destaquen per part dels visitants. 70 Herbalife Gran Canaria | Bellas 14, Beirán 4, Newley 4, Tavares 9 i Báez 6; Oliver 7, O’Leary 8, Hansbrough 17 i Martín 1. 85 La Bruixa d’Or | Hernández …

Diumenge 12 de Gener de 2014 a les 16:50

Aquesta és la tercera temporada consecutiva que l’equip del Bages guanya l’equip canari. Waters 17 punts i Monroe 16 punts destaquen per part dels visitants.

70 Herbalife Gran Canaria | Bellas 14, Beirán 4, Newley 4, Tavares 9 i Báez 6; Oliver 7, O’Leary 8, Hansbrough 17 i Martín 1.

 

85 La Bruixa d’Or | Hernández 10, Eriksson 13, Kouguere 6, Monroe 16 i Arteaga 6; Waters 17, Asselin 2, Giannopoulos 9 i Arco 6.

 

Parcials: 15-33, 23-16; 11-18 i 21-18.

Àrbitres: J.A. Martín Bertrán, Redondo i M.A. Pérez Niz.

La Bruixa d’Or ha aconseguit una victòria molt meritòria per trencar amb la ratxa de 3 derrotes consecutives, dues a casa. Els homes de Borja Comenge han donat un recital anotador en el primer quart sobre el qual s’ha basat un partit molt complet i amb Dominic Waters (17 punts) i Darryl Monroe (16 punts i 19 de valoració) com a màxims artífexs.

El primer període ha estat la clau del partit. El parcial demolidor de 15-33 ha estat una ferida que l’Herbalife Gran Canaria no ha pogut curar. Començaven el partitHernándezErikssonKouguereMonroe i Arteaga. Anotava el base Alex Hernández 2 punts per estrenar el marcador. Eriksson i Monroe s’hi van afegir. El pivot americà anotava de totes maneres i feia 7 punts en mig quart. L’entrada a la pista de Waters amb dos triples i un altre de Kouguere deixaven un parcial que va glaçar el CID.

En el segon quart els canaris es van refer i van poder imposar-se clarament, tot i que no amb tanta claretat com ho havia fet l’equip del Bages. Arco responia amb un triple un altre tir de 3 d’Oliver (18-36), i La Bruixa d’Or aconseguia mantenir a ratlla el seu rival. Onze punts separaven els dos equips, tot i el pitjor encert en aquest període des de la línia de 3 dels del Bages (2/6).

El tercer període va tornar a ser favorable al Bàsquet Manresa, que des del treball defensiu va aconseguir deixar amb només 11 punts el parcial local. Erikssonposava de seguida 17 punts entre illencs i bagencs (42-59), i l’Herbalife Gran Canaria gairebé només podia sumar d’un en un des dels tirs lliures. Giannopoulosaportava punts, lluita i rebot, Arteaga també seguia sumant.

El darrer període començava també amb el grec de protagonista, que anotava de 3 (53-72), Monroesostenia l’equip, i Alex Hernández enterrava les opcions dels canaris amb un triple (60-80), mentre que Erikssonposava la cirereta (60-83 a 3:00 pel final). A les acaballes del partit, els locals van poder evitar que el marcador fos d’escàndol lliutant fins el darrer minut davant un públic que no va deixar d’animar tot i la derrota.

Borja Comenge, en la roda de premsa, declarava que“el partit ens ha vingut de cara amb el bon inici que hem fet; trobàvem opcions en atac; hem trobat encert i resposta a la seva pressió al nostre base; feia temps que no trobàvem encert com avui, avui hem recuperat aquesta sensació de trobar-nos bé amb nosaltres; hem fet un tercer quart molt seriós, incrementant la intensitat; no hem concedit cistelles fàcils al final; avui ha estat el nostre millor partit defensivament de tota la temporada, hem tingut més continuitat; no tinc la sensació que hagi estat un recital, tansols hem fet bé les coses”.