menu
La Bruixa d’Or comença a mostrar-se en un segon test davant el CAI Saragossa (84-92)
La Bruixa d’Or comença a mostrar-se en un segon test davant el CAI Saragossa (84-92)
La Bruixa d’Or comença a mostrar-se en un segon test davant el CAI Saragossa (84-92)

La Bruixa d’Or comença a mostrar-se en un segon test davant el CAI Saragossa (84-92)

Els homes de Pedro Martínez acaben perdent davant el CAI Saragossa per 8 punts de diferència amb molt per millorar, però amb signes de potencial. La Bruixa d’Or Manresa va disputar a Tàrrega davant de gairebé 600 espectadors el segon test de pretemporada amb el CAI Saragossa. L’equip del Bages va guanyar dos parcials (el …

Dissabte 20 de Setembre de 2014 a les 02:36

Els homes de Pedro Martínez acaben perdent davant el CAI Saragossa per 8 punts de diferència amb molt per millorar, però amb signes de potencial.

La Bruixa d’Or Manresa va disputar a Tàrrega davant de gairebé 600 espectadors el segon test de pretemporada amb el CAI Saragossa. L’equip del Bages va guanyar dos parcials (el primer i el tercer), i va poder disputar el partit tot i les importants baixes de Poeta, Hernández, i a l’espera que arribi Zach Morley.

A l’inici el partit va estar molt travat, amb moltes faltes personals que van provocar que els primers 6 punts dels manresans fossin des de la línia de tirs lliures. Haritopoulos estrenava La Bruixa d’Or amb la seva cistella, i minuts després es retirava Carles Bivià, excel·lent en la direcció, amb un cop a l’ull. El valencià va estar molt ben soplert per Nil Angelats. Ogilvy i Samuels debutaven amb l’equip català en el primer quart, que va acabar caient de la banda manresana gràcies a un triple de Mike Hall en els darrers segons.

En el segon quart emergien Grigonis i Marc Garcia (aquest darrer va provocar 8 faltes personals), però l’equip perdia el parcial. Bivià resistia amb un triple, i AJ Ogilvy robava i contraatacava per posar el 43-37 a 25 segons de la mitja part.

El tercer període començava amb un triple de Marius Grigonis, i un altre cosecutiu de Dewar que retallava distàncies. Va ser un bon moment per Samuels, que rebia falta i combinava bé amb el lituà per posar-se a 9 punts. Garcia va posar el 66-61 des dels tirs lliures, i Angelats es destapava amb un triple. Mike Hall va acabar de donar emoció al partit des de la línia de personals, i dos triples de Bivià posaven el Manresa a només 4 punts. De tota manera, l’exmanresà Marcus Landry va imposar la seva llei perquè els aragonesos s’enduguéssin el partit.

Bones valoracions després d’aquest segon partit de pretemporada a Tàrrega. Tot i que, com reconeixia el tècnic Pedro Martínez “cal millorar molt”, l’equip va agafant forma i ja es comencen a entreveure llums a La Bruixa d’Or Manresa.

stats