Els homes de Borja Comenge no han pogut fer res contra els 14 triples un 63% d’encert, tot i el bon paper d’homes com Alex Hernández i Oliver Arteaga. 78 La Bruixa d’Or | Hernández 16, Eriksson 13, Kouguere 12, Monroe 12, Arteaga 9; Waters 12, Asselin, Giannopoulos 2, Arco i Larsen 2. 99 …

Els homes de Borja Comenge no han pogut fer res contra els 14 triples un 63% d’encert, tot i el bon paper d’homes com Alex Hernández i Oliver Arteaga.

78 La Bruixa d’Or | Hernández 16, Eriksson 13, Kouguere 12, Monroe 12, Arteaga 9; Waters 12, Asselin, Giannopoulos 2, Arco i Larsen 2.

99 Unicaja | Granger 5, Toolson 21, Suárez 7, Caner-Medley 9, Vázquez 6; Stimac 6, Calloway 6, Urtasun 20, Hettsheimeir 12, Kuzminskas i Dragic 7.

Parcials: 22-21, 20-30; 17-22 i 19-26.

Àrbitres: Juan Carlos García González, José Ramón García Ortiz i Jordi Aliaga.

La Bruixa d’Or no ha pogut començar el 2014 amb victòria tot i haver-ho intentat amb l’Unicaja de Màlaga. Els del Bages van començar amb un bon parcial, i amb un Oliver Arteaga i un Àlex Hernández combatius. Tot i això, la cinquena victòria es resisteix encara.

En el primer període, l’únic favorable a La Bruixa d’Or, els locals van sortir amb Hernández, Eriksson, Kouguere, Monroe i Arteaga. Diverses alternances en el marcador en els primers 10 minuts, i bona resposta del Bàsquet Manresa a la pressió a tota la pista habitual en l’Unicaja. Per part de la Bruixa d’Or, gairebé tots els jugadors anotaven, mentre que l’Unicaja es recolzava en Toolson (10 punts en el primer quart).

Al segon període, va començar la devallada de La Bruixa d’Or, que es va veure superada per 10 punts en el parcial. Els triples de ToolsonGranger, i Calloway començaven a fer mal, tot i que Monroe i Hernándezsumaven pels de casa. Dues cistelles de Hettsheimeir situaven el 42-51 a la mitja part.

En la represa, La Bruixa d’Or va començar lluitant a través de dues cistelles d’Alex Hernández. Però l’Unicaja va seguir amb el seu espectacular encert des de la línia de 6,75, i encara posaven més distància pel mig. Eriksson s’erigia per posar menys de 10 punts entre ambdós equips, a cada revifalla dels bagencs hi havia una resposta contundent dels de Màlaga.

En el darrer quart, Monroe, amb 4 punts consecutius,Dominic Waters, i més tard Marcus Eriksson oposaven els darrers esculls de resistència a un partit que acabava sentenciat amb 4 triples de 5 intents en el darrer quart, una bona caricatura del que havia estat l’encert estratosfèric dels homes de Joan Plaza.

Tot i aquesta derrota, la Bruixa d’Or manté encara la setzena posició. I tot i que ara Estudiantes és només a un partit guanyat, en aquest partit amb l’Unicaja els jugadors de Borja Comenge van recuperar la sensació de lluita que sempre ha caracteritzat els del Bages.

A la roda de premsa, Borja Comenge comentava que:“el millor que hem fet ha estat la posada en escena de l’equip, plantar caraa l’Unicaja; els darrers minuts del segon quart ha estat el pitjor d’avui; hem intentat jugar amb ordre, i el rival ha estat molt encertat, ens han castigat des de la línia de 3; per part d’ells han aparegut jugadors que fins ara no estaven sent protagonistes”.