menu
La Bruixa d’Or cau a Badalona en un partit amb grans absències 93-72
La Bruixa d’Or cau a Badalona en un partit amb grans absències 93-72
La Bruixa d’Or cau a Badalona en un partit amb grans absències 93-72

La Bruixa d’Or cau a Badalona en un partit amb grans absències 93-72

Darryl Monroe i Marcus Eriksson, els dos jugadors millor valorats en el que duem de temporada, van ser baixa en el derbi català. Els fitxatges Ljubicic i Goodridge destaquen per part dels manresans. 93 FIATC Joventut | Ventura 10, Vives 12, Savané 8, Shurna 21 Joseph 12, Miralles 10, Cochran -, Kirksay 11, Barrera i Suárez …

Diumenge 2 de Febrer de 2014 a les 22:19

Darryl Monroe i Marcus Eriksson, els dos jugadors millor valorats en el que duem de temporada, van ser baixa en el derbi català. Els fitxatges Ljubicic i Goodridge destaquen per part dels manresans.

93 FIATC Joventut | Ventura 10, Vives 12, Savané 8, Shurna 21 Joseph 12, Miralles 10, Cochran -, Kirksay 11, Barrera i Suárez 9.

72 La Bruixa d’Or | Hernández 4, Arteaga 7, Arco 3, Kouguere 12, Larsen 11, Creus 2, Ljubicic 12, Goodridge 8, Kody 3 i Giannopoulos 10.

Parcials: 29-17, 21-21; 26-18 i 17-16.

Àrbitres: Martín Bertrán, García Ortiz i Sánchez.

La Bruixa d’Or ha caigut a la pista de la Penya, en un partit marcat per dues grans absències per part del Manresa, les d’Eriksson i Monroe. El FIATC Joventutha afusellat a triples des del primer quart els de Borja Comenge.

El partit ha començat amb John Shurna insprat des de la línia de 6,75 amb tres triples pràcticament consecutius que posaven el 13-6 al marcador sense pràcticament reacció de La Bruixa d’Or, que jugava d’inici amb Hernández, Arco, Kouguere, Larsen i Arteaga.Després d’un temps mort necessari demanat per Comenge, Kouguere intentava retallar, i sortienGiannopoulos i Ljubicic per intentar remuntar des de la defensa.

En el segon quart, l’únic parcial no favorable al FIATC Joventut, començava amb la reacció de Ljubicic iGiannopoulos, i Goodridge i Kouguere acostaven el Manresa amb el 37-30. En aquell moment, l’experiència de Kirksay i Savané responia l’intent de remuntada dels bagencs. Al descans, amb 50-38, La Bruixa d’Or encara tenia marge per a la reacció.

El tercer període va a tornar a ser clarament favorable al Joventut, amb un Miralles efectiu. Per La Bruixa d’Or, Salva Arco no desistia i anotava un triple, però els visitants éren massa lluny, ja a 15 punts de la remuntada. Els tirs lliures de Ventura i Kirksay van posar distància fins el 76-56 del final del quart.

En el darrer període, igualada estèril per al Manresa, que va acabar amb Ljubicic i Kouguere com a màxims anotadors amb 12 punts, i bon paper també del debutant Goodridge, Larsen i Giannopoulos, molt destacat en defensa.

La Bruixa d’Or queda ara 15è en solitari, ja que és l’únic equip amb 6 victòries, a dues del descens (Estudiantes amb 4 partits guanyats), i 7 equips en un marge de 3 victòries, ja que el FIATC Joventut és 7è amb 9. Una Liga Endesa apretada.