menu
La Bruixa d’Or busca una heroïcitat davant l’imbatut Reial Madrid
La Bruixa d’Or busca una heroïcitat davant l’imbatut Reial Madrid
La Bruixa d’Or busca una heroïcitat davant l’imbatut Reial Madrid

La Bruixa d’Or busca una heroïcitat davant l’imbatut Reial Madrid

Aquest diumenge visita el Nou Congost l’equip més en forma del continent. Diumenge, a les 12:30, en directe per Esport3 i RealMadridTV, La Bruixa d’Or s’enfronta al Reial Madrid, en un partit difícil per als bagencs. Els blancs han guanyat tots els partits de lliga aquesta temporada, i només n’han perdut un, en Eurolliga, a la pista del …

Divendres 21 de Febrer de 2014 a les 16:42

Aquest diumenge visita el Nou Congost l’equip més en forma del continent.

Diumenge, a les 12:30, en directe per Esport3 i RealMadridTV, La Bruixa d’Or s’enfronta al Reial Madrid, en un partit difícil per als bagencs. Els blancs han guanyat tots els partits de lliga aquesta temporada, i només n’han perdut un, en Eurolliga, a la pista del CSKA de Moscou. La Bruixa d’Or té l’únic dubte de si Oliver Arteaga estarà al 100%, ja que ha sofert una lombàlgia aguda en els darrers dies, mentre que el Reial Madrid té les baixes de Draper Carroll, a l’espera del partit que disputa aquesta nit.

El Manresa arriba a la cita amb el Reial Madrid després de dues derrotes, la darrera de les quals dolorosa. L’equip de Comenge ha d’intentar reenganxar-se a les bones sensacions i té la oportunitat de fer-ho davant d’un equip que va camí d’aconseguir una gran collita de títols aquesta temporada. El tècnic lleidatà només té el dubte de saber si Oliver Arteaga, que els darrers dies ha sofert una lumbàlgia aguda, estarà al 100%. El Nou Congost presentarà una bona entrada, ja que en els darrers dies s’ha batut el rècord de vendes per internet.

Pel que fa al Reial Madrid, arriba en òptimes condicions i amb una trajectòria immaculada aquesta temporada. Ha guanyat tots els partits de la Liga Endesa que ha jugat, i de moment ja s’ha endut també dos títols. El de Pablo Laso és un dels millors conjunts blancs de les darreres dècades. Tot i això, també compta amb problemes habituals, com les lesions de Dontaye Draper, que es va trencar el dit del peu dret, i Jaycee Carroll, amb un esquinç de turmell. Avui, els blancs disputen un partit d’Eurolliga a Madrid, davant del Zalgiris Kaunas.

Borja Comenge comentava a la prèvia que “el més destacable de la setmana és la baixa d’Arteaga que no podrà jugar; juguem contra el líder invicte, fet que ens ho posarà difícil; tenim l’objectiu de trobar-nos a nosaltres mateixos després d’un darrer partit del qual no n’estem gens satisfets; volem donar la sensació d’unitat a l’hora de jugar, després dels dubtes del darrer partit”.