La Bruixa d’Or aconsegueix una nova victòria molt treballada a les Canàries amb l’Iberostar Tenerife (78-83)

La Bruixa d’Or guanya per segon cop consecutiu fora de casa i rubrica una primera volta amb 6 victòries. Monroe lidera el joc dels bagencs (22 punts i 25 de valoració), en què també destaquen Eriksson (16 punts) i Hernández amb una molt bona direcció (12 punts). 78 Iberostar Tenerife | Úriz 11, Blanco 8, Rost …

Diumenge 26 de Gener de 2014 a les 16:24

78 Iberostar Tenerife | Úriz 11, Blanco 8, Rost 6, Gutiérrez 10, Sekulic 17; Richotti 15, Niang, Bivià, Rodríguez, Chagoyen, Fajardo i Sikma 11.

83 La Bruixa d’Or | Hernández 12, Eriksson 16, Kouguere 6, Monroe 22, Arteaga 1; Creus, Asselin 2, Arco, Ljubicic 8, Larsen 4 i Giannopoulos 12.

Parcials: 20-16, 23-20; 19-24 i 16-23.

Àrbitres: Conde, Sánchez Montserrat i Jordi.

La Bruixa d’Or va aconseguir per segona vegada consecutiva guanyar a les Canàries, després de fer-ho fa dues setmanes amb l’Herbalife. Aquest cop la víctima va ser l’Iberostar Tenerife, que tot i guanyar els dos primers parcials va caure a mans d’un Manresa liderat per Darryl Monroe.

En el primer període, La Bruixa d’Or va poder mantenir-se sempre a prop del seu rival, que es jugava en aquest partit un bitllet per a la Copa del Rei. Sekulic, millor anotador de la Liga Endesa fins ara, sostenia els canaris, però Eriksson anotava els seus primers 3 llançaments i es posava ja amb 7 punts.

El segon període va ser molt similar, amb l’Iberostar Tenerife per davant i enduent-se el parcial per pocs punts, però va aparèixer Monroe i Marko Ljubicic, el base serbi que debutava amb bon peu entrant en la rotació amb Alex Hernández i Joan Creus en la posició de base. El nou fitxatge va fer 4 punts en aquests 10 minuts. El marcador seguia sent ajustat, però La Bruixa d’Or es mantenia a prop del seu rival.

A la segona meitat del partit, es va girar la truita. Alex Hernández i Marko Ljubicic guiaven l’equip pel bon camí, i dos triples consecutius de Max Kouguere i Haris Giannopoulos empataven el partit a 54 i certificaven que el Manresa anava a per totes i en línia ascendent cap a la victòria. Eriksson donava momentàniament el primer avantatge abans d’acabar el quart.

El darrer quart va certificar la línia ascendent de La Bruixa d’Or, que va superar el seu rival per 7 punts.Monroe i Hernández van ser els puntals de la remuntada, i Eriksson exercia d’estilet amb un triple des de més de 8 metres, però també amb recuperacions i rebot.

Amb aquesta victòria, La Bruixa d’Or escalarà posicions a la classificació i es situa 14è amb 6 victòries, les mateixes que Rio Natura Monbus.

Borja Comenge, en la posterior roda de premsa, comentava que “el partit ha estat molt igualat de principi a fi, però en el darrer quart hem tingut una renda més còmoda; Gutiérrez i Richotti han estat bé en els moments calents; hem anat de menys a més, i cada vegada ens hem sentit més còmodes; m’ha agradat Ljubicic perquè ha volgut ajudar, s’ha mullat i ens ha aportat frescor física; la meva sensació era que en el joc no estàvem tant lluny com en el marcador en alguns moments, quan estàvem 9 punts per sota”.