menu
La Bruixa d’Or aconsegueix davant el FIATC Joventut la primera victòria de la pretemporada
La Bruixa d’Or aconsegueix davant el FIATC Joventut la primera victòria de la pretemporada
La Bruixa d’Or aconsegueix davant el FIATC Joventut la primera victòria de la pretemporada

La Bruixa d’Or aconsegueix davant el FIATC Joventut la primera victòria de la pretemporada

Mollerussa va poder comprovar com els homes de Pedro Martínez dominaven d’inici a fi el partit, amb una altra gran actuació de AJ Ogilvy (24 punts), i un gran Jamar Samuels (18 punts). 80 FIATC Joventut | Mallet 13, Vidal 6, Abalde 5, Suton 4, Savané 4; Kirksay 11, Barrera 2, Miralles 15, Llovet 7, …

Dilluns 22 de Setembre de 2014 a les 00:16

Mollerussa va poder comprovar com els homes de Pedro Martínez dominaven d’inici a fi el partit, amb una altra gran actuació de AJ Ogilvy (24 punts), i un gran Jamar Samuels (18 punts).

80 FIATC Joventut | Mallet 13, Vidal 6, Abalde 5, Suton 4, Savané 4; Kirksay 11, Barrera 2, Miralles 15, Llovet 7, Ventura 8, Sans 5 i Suárez.

 

94 La Bruixa d’Or Manresa | Biviá 10, Dewar 13, Grigonis 13, Haritopoulos 6, Samuels 18 -equipo inicial-, Ogilvy 24, Sabata 4, Angelats 1 i Jou 3.

 

Parcials: 24-30, 14-19; 25-17 i 17-28.

Árbitres: Guirao, Cardús i Mas.

La Bruixa d’Or Manresa va estrenar la casella de victòries de la pretemporada derrotant el FIATC Joventut amb un derbi de pretemporada a Molerussa, davant d’uns 300 espectadors. Els del Bages van dominar en tot moment el partit, tot i tenir encara baixes importants com ho eren les de Peppe Poeta, Alex Hernández, Marc Garcia o Mike Hall.

La Bruixa d’Or Manresa va sortir amb molta força a l’inici, en què Dewar, Haritopoulos i Grigonis col·locaven un 9-0 de parcial. L’equip de Pedro Martínez va aliniar Bivià, Dewar, Grigonis, Samuels i Haritopoulos. La intensitat, concentració i tensió competitiva dels de Manresa a l’inici va ser vital per arrencar amb bon peu. Ogilvy va aportar des de la banqueta intel·ligència sota els taulers, samuels molta actitud i lluita.

El segon quart també va estar dominat per la Bruixa d’Or, tot i que el Joventut es va acostar a 4 punts. Al final del primer quart i l’inici del segon, tres jugadors vinculats (Angelats, Sabata i Jou) eren sobre el parquet. Ogilvy va destapàr-se en el segon període, ben assistit per Carles Bivià, que dóna una estabilitat impagable al timó de l’equip. La lluita i els salts espectaculars de Samuels corregien els llançaments dels seus companys al voltant de l’anella. A la mitja part, 38-49.

El tercer quart va ser l’únic favorable al FIATC Joventut en el parcial. Tot i que el període començava amb una esmaixada de Samuels que arrencava l’admiració del públic, majoritàriament manresà, els de Badalona retallarien diferències fins a plantar-se a tansols 3 punts del Manresa.

En el període definitiu, el Bàsquet Manresa ha anotat 28 punts que han arrencat els crits dels bagencs assistents al Pavelló Municipal de Mollerussa. Jamar, amb jugades espectaculars i bona actitud defensiva, Carles Bivià, molt entonat, Grigonis deixant entreveure de què és capaç van animar l’afició. Partit encara amb moltes mancances i característic de la pretemporada, tal com apuntava Pedro Martínez, però si més no il·lusionant per al públic.