top

La Bruixa d’Or 2014-2015 es presenta davant de més de 1000 aficionats: Moltes gràcies per ser-hi!

Dilluns 8 de Setembre de 2014 a les 10:41

Més de 1000 persones van acompanyar l’equip en la seva presentació davant l’afició, al carrer Abat Oliva de Manresa. La Bruixa d’Or Manresa ha fet una presentació multitudinària al centre de la capital del Bages. Aquest diumenge al vespre, tota la plantilla ha arribat al carrer Abat Oliva, per compartir una estona entre els aficionats …

Més de 1000 persones van acompanyar l’equip en la seva presentació davant l’afició, al carrer Abat Oliva de Manresa.

La Bruixa d’Or Manresa ha fet una presentació multitudinària al centre de la capital del Bages. Aquest diumenge al vespre, tota la plantilla ha arribat al carrer Abat Oliva, per compartir una estona entre els aficionats i pujar damunt l’escenari. Durant la presentació s’han fet diversos sortejos de col·laboradors del club com Sarsa Bages, el concessionari que ha fet una entrega simbòlica de les claus dels cotxes que cedeix als jugadors durant la temporada.

Durant tot el dia, s’ha celebrat a l’avinguda Abat Oliva la FIraSTIU, amb la qual l’associació Manresa Comerç clou la temporada d’estiu. El Bàsquet Manresa hi ha tingut el seu stand, on es podia participar en un llançament a cistella per entrar al sorteig d’una samarreta signada per la plantilla. En la presentació, han intervingut a l’escenari fent un petit parlament l’entrenador Pedro Martínez, el president del Bàsquet Manresa Josep Vives, i l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials