Ja tenim aquí la Guia ACB!
Ja tenim aquí la Guia ACB!
Ja tenim aquí la Guia ACB!

Ja tenim aquí la Guia ACB!

JA DISPONIBLE LA GUIA OFICIAL DE LA LLIGA ENDESA, ARA una publicació DIGITAL La Guia Oficial de la Lliga Endesa es renova, convertint-se en una publicació digital multiformat. La nova guia reuneix en un format dinàmic i interactiu tota la informació i les millors fotos dels més de 200 jugadors que conformen la Lliga Endesa, …

Dimecres 29 de Octubre de 2014 a les 16:47

JA DISPONIBLE LA GUIA OFICIAL DE LA LLIGA ENDESA, ARA una publicació DIGITAL

La Guia Oficial de la Lliga Endesa es renova, convertint-se en una publicació digital multiformat. La nova guia reuneix en un format dinàmic i interactiu tota la informació i les millors fotos dels més de 200 jugadors que conformen la Lliga Endesa, dels equips i diferents competicions, així com el més complet banc documental de la història de la competició.

La tradicional Guia Oficial de la Lliga Endesa renova el seu format per convertir-se en una publicació digital per a tauletes Android i Apple, i també visible a través de ACB.COM, web oficial de la competició, i mòbils.

La Guia Oficial de la Lliga Endesa es converteix en una publicació interactiva i dinàmica, aprofitant els avantatges que ofereixen les tauletes, especialment, i els smartphones. Així, l’usuari podrà controlar què vol veure i interactuar amb el contingut, a més de visualitzar vídeos de cada equip i amb les millors jugades de la passada campanya i de l’última dècada.

No obstant això, el nou format no varia la profunditat del contingut: la publicació comptarà amb la informació més completa i detallada dels 18 equips i més de 200 jugadors que conformen la Lliga Endesa 2014-15. Concretament, en cada jugador es poden veure diverses fotos i escoltar com es diu el seu nom, a més de veure les dades personals, estadístiques, palmarès i nominacions de la seva carrera professional.

A la informació de clubs i jugadors cal afegir el detall històric de Copa del Rei i Supercopa Endesa, així com les competicions europees i un ampli repàs de com va ser la temporada 2013-14. Tot això amanit amb reportatges per fer més atractiva la lectura i la navegació.

Finalment, la Guia Oficial de la Lliga Endesa compta amb el més ampli banc documental de la història de la competició, amb totes les classificacions i plantilles campiones de les 58 edicions disputades de la lliga, i el resum i estadístiques de tots els jugadors que han trepitjat la pista en era ACB.

La Guia Oficial de la Lliga Endesa conté tota la informació actualitzada a inici de la temporada 2014-15. No obstant això, el retard en l’aprovació de l’aplicació per part d’Apple ha provocat una publicació més tardana del que s’esperava, i s’han actualitzat les plantilles amb els últims fitxatges.

Com descarregar la guia?

La Guia Oficial de la Lliga Endesa està especialment dissenyada per a tauletes amb sistemes operatius Android o Apple (iOS), on es pot gaudir amb la major qualitat i més òptim funcionament. També és visible, si bé sense zoom ni tantes prestacions, en mòbils Android i Apple.

Descàrrega per a Android Descàrrega per a Apple

Així mateix, la publicació està disponible a través d’ACB.COM per visualització web, en el següent enllaç: http://www.acb.com/guialigaendesa