top

Ja tenim aquí la Guia ACB!

Dimecres 29 de Octubre de 2014 a les 16:47

JA DISPONIBLE LA GUIA OFICIAL DE LA LLIGA ENDESA, ARA una publicació DIGITAL La Guia Oficial de la Lliga Endesa es renova, convertint-se en una publicació digital multiformat. La nova guia reuneix en un format dinàmic i interactiu tota la informació i les millors fotos dels més de 200 jugadors que conformen la Lliga Endesa, …

JA DISPONIBLE LA GUIA OFICIAL DE LA LLIGA ENDESA, ARA una publicació DIGITAL

La Guia Oficial de la Lliga Endesa es renova, convertint-se en una publicació digital multiformat. La nova guia reuneix en un format dinàmic i interactiu tota la informació i les millors fotos dels més de 200 jugadors que conformen la Lliga Endesa, dels equips i diferents competicions, així com el més complet banc documental de la història de la competició.

La tradicional Guia Oficial de la Lliga Endesa renova el seu format per convertir-se en una publicació digital per a tauletes Android i Apple, i també visible a través de ACB.COM, web oficial de la competició, i mòbils.

La Guia Oficial de la Lliga Endesa es converteix en una publicació interactiva i dinàmica, aprofitant els avantatges que ofereixen les tauletes, especialment, i els smartphones. Així, l’usuari podrà controlar què vol veure i interactuar amb el contingut, a més de visualitzar vídeos de cada equip i amb les millors jugades de la passada campanya i de l’última dècada.

No obstant això, el nou format no varia la profunditat del contingut: la publicació comptarà amb la informació més completa i detallada dels 18 equips i més de 200 jugadors que conformen la Lliga Endesa 2014-15. Concretament, en cada jugador es poden veure diverses fotos i escoltar com es diu el seu nom, a més de veure les dades personals, estadístiques, palmarès i nominacions de la seva carrera professional.

A la informació de clubs i jugadors cal afegir el detall històric de Copa del Rei i Supercopa Endesa, així com les competicions europees i un ampli repàs de com va ser la temporada 2013-14. Tot això amanit amb reportatges per fer més atractiva la lectura i la navegació.

Finalment, la Guia Oficial de la Lliga Endesa compta amb el més ampli banc documental de la història de la competició, amb totes les classificacions i plantilles campiones de les 58 edicions disputades de la lliga, i el resum i estadístiques de tots els jugadors que han trepitjat la pista en era ACB.

La Guia Oficial de la Lliga Endesa conté tota la informació actualitzada a inici de la temporada 2014-15. No obstant això, el retard en l’aprovació de l’aplicació per part d’Apple ha provocat una publicació més tardana del que s’esperava, i s’han actualitzat les plantilles amb els últims fitxatges.

Com descarregar la guia?

La Guia Oficial de la Lliga Endesa està especialment dissenyada per a tauletes amb sistemes operatius Android o Apple (iOS), on es pot gaudir amb la major qualitat i més òptim funcionament. També és visible, si bé sense zoom ni tantes prestacions, en mòbils Android i Apple.

Descàrrega per a Android Descàrrega per a Apple

Així mateix, la publicació està disponible a través d’ACB.COM per visualització web, en el següent enllaç: http://www.acb.com/guialigaendesa

 

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials