top

Endesa renova l’acord amb l’ACB fins el 2017

Dijous 3 de Juliol de 2014 a les 12:07

El president d’Endesa, Borja Prado, i el president de l’ACB (Associació de Clubs de Bàsquet), Francisco Roca, s’han reunit per donar continuïtat al projecte, que constitueix l’acord empresarial més important en la història del bàsquet espanyol i europeu. L’acord es produeix després de l’èxit i els beneficis que els tres primers anys han suposat per …

El president d’Endesa, Borja Prado, i el president de l’ACB (Associació de Clubs de Bàsquet), Francisco Roca, s’han reunit per donar continuïtat al projecte, que constitueix l’acord empresarial més important en la història del bàsquet espanyol i europeu.

  • L’acord es produeix després de l’èxit i els beneficis que els tres primers anys han suposat per a ambdues parts.
  • Endesa està reconeguda com una de les primeres empreses en patrocini esportiu a Espanya.
  • L’acord té una vigència de dues temporades més sobre l’acord inicial.

Endesa i l’ACB han renovat l’acord subscrit el 2011, que converteix la companyia elèctrica en l’espònsor principal i que dóna nom a la lliga professional espanyola de bàsquet, igual que al torneig inaugural de la temporada, Lliga Endesa i Supercopa Endesa, respectivament.

El president d’Endesa, Borja Prado, i el president d’ACB (Associació de Clubs de Bàsquet), Francisco Roca, s’han reunit per donar continuïtat al projecte, que constitueix l’acord empresarial més important en la història del bàsquet espanyol i europeu.

La signatura vincula ambdues entitats dos anys més (fins a la finalització de la temporada 2016-17) i s’emmarca en l’aposta que Endesa va realitzar el 2011 pel bàsquet espanyol, que encarna alguns dels principals valors de posicionament de marca de la companyia: intel·ligència, proximitat als ciutadans, treball en equip, sentit de l’esportivitat i esforç per superar les dificultats.

L’acord ha convertit Endesa en un dels grans patrocinadors esportius en el panorama espanyol: està reconeguda ja com una de les primeres empreses en patrocini esportiu a Espanya.

L’acord de col·laboració ha permès a l’ACB comptar amb un important suport per afavorir el desenvolupament de la competició, un rellevant i positiu reconeixement social a l’empresa, i es troba fortament recolzat per l’opinió pública espanyola, d’acord amb els estudis realitzats a l’respecte.

La prolongació de l’acord es fa sobre la base del convenciment de les dues parts que el bàsquet espanyol és un esdeveniment esportiu que compta amb una forta base de suport social i importants possibilitats de creixement. L’aprofitament d’aquestes oportunitats serà una de les metes prioritàries de l’acord de cara als propers anys.

L’aposta d’Endesa pel bàsquet i els seus valors queda reflectida, també, en el patrocini que la companyia realitza de les Seleccions Espanyoles de bàsquet (masculina i femenina, en les seves diverses categories), així com de la Copa del Món, que aquest any se celebra a Espanya.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials