menu
Encís, al costat dels equips del CBiUM
Encís, al costat dels equips del CBiUM
Encís, al costat dels equips del CBiUM

Encís, al costat dels equips del CBiUM

Encís patrocina els equips inferiors del Bàsquet Manresa amb l’objectiu de promoure els valors en l’esport La cooperativa de serveis a les persones. L’acord amb la cooperativa serà per als propers 4 anys. Encís i el Club Bàsquet i Unió Manresana, entitat dels equips base del Bàsquet Manresa, han arribat a un acord de patrocini …

Divendres 17 de Octubre de 2014 a les 10:07

Encís patrocina els equips inferiors del Bàsquet Manresa amb l’objectiu de promoure els valors en l’esport La cooperativa de serveis a les persones. L’acord amb la cooperativa serà per als propers 4 anys.

Encís i el Club Bàsquet i Unió Manresana, entitat dels equips base del Bàsquet Manresa, han arribat a un acord de patrocini amb l’objectiu compartit de fomentar els valors en l’esport i el lleure.

L’acord té una durada de quatre anys i contempla diverses accions que contribueixen a la promoció dels valors associats a l’esport com l’esforç col·lectiu, la participació, l’esportivitat o la superació personal entre els més joves.

Sebastià Catllà, president del CBiUM, Clara Puigventós, directora general d’Encís, i Josep Vives, president del Bàsquet Manresa, han presentat l’acord aquest divendres al matí al Nou Congost.

Encís, més de vint anys construint comunitat
El projecte educatiu d’Encís concedeix molta importància als infants perquè seran els ciutadans del futur. Una educació de qualitat, integradora i plural en la infantesa és la base per a la consecució de ciutadans lliures, responsables i participatius en la vida adulta.

De la mateixa manera, Encís considera que la pràctica esportiva és un gran complement a l’educació perquè fomenta la socialització i permet inculcar valors i aprenentatges que contribueixen al creixement personal i a la formació global dels infants.

Encís és una cooperativa amb vint anys d’experiència i seu social a Manresa que assessora, dissenya i gestiona serveis d’atenció a les persones amb l’objectiu de millorar el desenvolupament de la comunitat promovent la igualtat d’oportunitats educatives i culturals. D’acord amb això, gestiona prop de 100 serveis amb 150.000 usuaris i compta amb 500 professionals. A la comarca del Bages, Encís gestiona més de 10 equipaments.