menu
El Nou Congost estrena temporada amb un partit amb dificultats afegides
El Nou Congost estrena temporada amb un partit amb dificultats afegides
El Nou Congost estrena temporada amb un partit amb dificultats afegides

El Nou Congost estrena temporada amb un partit amb dificultats afegides

La Bruixa d’Or Manresa s’enfronta al FC Barcelona, aquest dimarts a les 21:00, amb les baixes de Peppe Poeta i AJ Ogilvy. La Bruixa d’Or Manresa arriba a la segona jornada amb una situació difícil. A més de jugar davant el FC Barcelona, un dels equips més poderosos de la Lliga Endesa, haurà d’afrontar el …

Dimarts 14 de Octubre de 2014 a les 08:55

La Bruixa d’Or Manresa s’enfronta al FC Barcelona, aquest dimarts a les 21:00, amb les baixes de Peppe Poeta i AJ Ogilvy.

La Bruixa d’Or Manresa arriba a la segona jornada amb una situació difícil. A més de jugar davant el FC Barcelona, un dels equips més poderosos de la Lliga Endesa, haurà d’afrontar el partit amb les baixes d’AJ Ogilvy i Peppe Poeta.

Per part de La Bruixa d’Or Manresa, més problemes dels previstos per rebre el FC Barcelona. AJ Ogilvy va retirar-se de l’entrenament aquest cap de setmana amb un esquinç a la fàscia plantar que l’obligarà a estar almenys un mes de baixa. Per la seva banda, Giuseppe Poeta es traslladarà a Itàlia aquest dimarts, on se li practicarà una artroscòpia explorativa que determinarà l’origen de la seva lesió al genoll esquerre. L’equip comptarà amb Nil Sabata i Nil Angelats, vinculats que reforçaran els homes de Pedro Martínez.

Per part del FC Barcelona, que acaba de tornar d’una gira per la Xina, novetats com les de Justin Doellman, un vell conegut del Manresa. Els culers, que van derrotar a la primera jornada el Laboral Kutxa a casa, també han incorporat Tomas Satoransky, DeShaun Thomas, i el gegant Tibor Pleiss. Amb qui no podran comptar és amb Marcus Eriksson, lesionat de gravetat en la primera jornada.

Pedro Martínez explicava abans del partit que «és evident la dificultat que té per nosaltres poder guanyar el partit; hem de lluitar, donar el màxim d’esforç i concentració i no donar-nos per vençuts; no hem de donar res per suposat abans del partit; no m’agrada parlar dels jugadors que es lesionen, els equips s’han de sobreposar a les baixes, tenim altres jugadors».