menu
El Bàsquet Manresa se’n va a la Xina
El Bàsquet Manresa se’n va a la Xina
El Bàsquet Manresa se’n va a la Xina

El Bàsquet Manresa se’n va a la Xina

El club bagenc presenta en un acte a Barcelona l’acord que signarà amb el Sichuan Jinqiang, equip de la CBA xinesa. Una delegació encapçalada pel president Josep Vives viatja el proper dia 6 a Txengdú. Aquest migdia, el Bàsquet Manresa ha presentat al Museu Melcior Colet de Barcelona les bases sobre les quals s’assentarà l’acord que el …

Dissabte 1 de Febrer de 2014 a les 00:31

El club bagenc presenta en un acte a Barcelona l’acord que signarà amb el Sichuan Jinqiang, equip de la CBA xinesa. Una delegació encapçalada pel president Josep Vives viatja el proper dia 6 a Txengdú.

Aquest migdia, el Bàsquet Manresa ha presentat al Museu Melcior Colet de Barcelona les bases sobre les quals s’assentarà l’acord que el club català és a punt de signar amb el Sichuan Jinqiang, club presidit per l’empresari Zhou Shiqiang. Un grup de persones vinculades al Bàsquet Manresa, inclòs el president Josep Vives, se’n van el proper dilluns dia 6 a la Xina per segellar l’acord i detallar quins seran els punts de col·laboració.

El proper 6 de febrer, una expedició del Bàsquet Manresa formada per Josep Vives (president), Carles Sixto (gerent), Pere Capdevila (director esportiu), Santi Pi (directiu del CE Sant Nicolau) i Xavi Orobitg(col·laborador del Bàsquet Manresa) anirà a Txengdú amb l’objectiu de concretar els punts d’unió de l’acord que segellaran el club del Bages i el Sichuan Jinqiang, també conegut amb el nom de “Blue Whale”.

Hi ha molts possibles punts de col·laboració esportiva entre les dues entitats. Els xinesos, per la seva banda, estan molt interessats en el model de formació de jugadors al nostre continent, i aquest és un camp que el Bàsquet Manresa coneix molt bé. És molt possible que hi hagi intercanvis formatius d’entrenadors i estades de tècnics a les respectives ciutats, així com intercanvis comercials.

Durant l’estada de la delegació manresana a la Xina informarem de com es desenvolupa el procés i dels acords als quals s’arribi.

RP-bcn-xina-1