Diumenge a les 19:00, #OmplimElCongost
Diumenge a les 19:00, #OmplimElCongost
Diumenge a les 19:00, #OmplimElCongost

Diumenge a les 19:00, #OmplimElCongost

L’equip de l’exmanresà Joan Peñarroya visita el Nou Congost, on s’espera bona assistència, amb les incògnites de Samuels i Grigonis. La Bruixa d’Or Manresa espera poder fer un bon partit davant la seva afició aquest diumenge. El club ha promogut l’etiqueta #OmplimElCongost per promoure l’assistència en un partit molt important amb el MoraBanc Andorra. Els …

Divendres 24 de Octubre de 2014 a les 18:51

L’equip de l’exmanresà Joan Peñarroya visita el Nou Congost, on s’espera bona assistència, amb les incògnites de Samuels i Grigonis.

La Bruixa d’Or Manresa espera poder fer un bon partit davant la seva afició aquest diumenge. El club ha promogut l’etiqueta #OmplimElCongost per promoure l’assistència en un partit molt important amb el MoraBanc Andorra. Els del Bages, pendents de Marius Grigonis i Jamar Samuels.

La Bruixa d’Or està pendent de l’evolució física de Marius Grigonis, que es va torçar el peu en l’entrenament d’ahir i té un esquinç. També hi ha el dubte de saber si podrà jugar Jamar Samuels, amb una lumbàlgia des de fa dos dies. Tot i aquests dos dubtes, la novetat de la setmana és l’arribada de Davin White, base americà que podrà debutar aquest diumenge. Això es suma a les baixes ja sabudes d’Hernández i Ogilvy. Per part del MoraBanc Andorra, hi ha el dubte de Victor Sada, també amb dolors a l’esquena.

Els pirinencs arriben amb una victòria, i bones sensacions en aquest inici de lliga. L’equip, tot i mantenir bona part del bloc que va ascendir de categoria, s’ha reforçat bé amb homes com Koko Ivanov, Giorgios Bogris o Betinho Gomes.

Pedro Martínez, a la roda de premsa prèvia al partit, explicava que «ens hauria agradat no tenir elements sobrevinguts; ens hem de centrar en ajudar els que tenim; em preocupa l’estat físic de Samuels, que no ha entrenat en els darrers dies, i de Grigonis, que es va lesionar ahir; hem d’intentar estar el millor possible diumenge; estem intentant que el procés d’adaptació de White sigui el més ràpid possible; cada partit té la seva dificultat, però jo sempre veig opcions de victòria; el rival ve amb bona forma, és un equip amb jugadors molt experts i amb ofici».