menu
Derrota a Vitòria; ara toca #QueBotiElCongost
Derrota a Vitòria; ara toca #QueBotiElCongost
Derrota a Vitòria; ara toca #QueBotiElCongost

Derrota a Vitòria; ara toca #QueBotiElCongost

L’equip del Bages va poder plantar cara durant pocs minuts al Laboral Kutxa, que ja en la primera part es distanciava. Sakic, el més destacat amb 17 punts i 29 de valoració. Grimau, 13 punts. 87 Laboral Kutxa Baskonia | Heurtel 7, Causeur 2, Bertans 19, Shengelia 8, Iverson 6; Perkins 4, Vujacic 21, Tillie …

Diumenge 2 de Novembre de 2014 a les 21:48

L’equip del Bages va poder plantar cara durant pocs minuts al Laboral Kutxa, que ja en la primera part es distanciava. Sakic, el més destacat amb 17 punts i 29 de valoració. Grimau, 13 punts.
87 Laboral Kutxa Baskonia | Heurtel 7, Causeur 2, Bertans 19, Shengelia 8, Iverson 6; Perkins 4, Vujacic 21, Tillie 10, Hamilton 10 i Diop.

 

67 La Bruixa d’Or Manresa | Bivià, Grimau 13, Dewar, Samuels 8, Haritopoulos 4; Sakic 17, Grigonis 2, Hernández 2, Rizvic 9, White 3 i García 9.

 

Parcials: 21-15, 25-11; 26-17 i 15-24

Àrbitres: Hierrezuelo, Guirao, Caballero

La Bruixa d’Or Manresa no va poder pensar gairebé en cap moment en la victoria a la difícil pista d’un Laboral Kutxa en plena expansió i creixement. Els bascos van imposar-se i distanciar-se desde la primera meitat, i els homes de Pedro Martínez només van poder retallar diferències en el darrer quart, guanyat per La Bruixa d’Or Manresa per 15 a 24. Sakic i Grimau van ser els més destacats en quant a anotació, amb 17 i 13 punts respectivament.

Ja en l’inici quedava clar qui manaria. Tot i els primers atacs fallits, el Laboral Kutxa sortia amb Shengelia i Iverson entona. Bertrans no trigaria gaire aa començar a disparar des dels 6,75 i posava el 12-6 als 5 minuts. Grimau intentaba aguantar els del Bages amb el 15-10 i més tard Sakic acostava l’equip al 17-15, tot i que aquí es va acabar la pólvora en el primer quart.

Al segon període, encara pitjor van sortir les coses: Vujacic començava anotant 4 punts consecutius. Ell i Bertrans van afusellar el Manresa amb 21 i 19 punts respectivament. Rizvic i Samuels intentaven ajudar sota la pintura, però el Manresa va quedar curt d’anotació amb només 11 punts.

Després de la mitja part els bascos van sentenciar. La distància entre els dos equips va arribar al final d’aquest període a la màxima, 72-43. Molts llançaments llunyans en aquesta represa, i La Bruixa d’Or no podia trobar respostes. Problemes de faltes a molts jugadors no van permetre que Pedro Martínez pogués repartir millor els minuts.

Al darrer quart, La Bruixa d’Or Manresa va demostrar que dóna la cara passi el que passi fins el final, i l’equip es va entonar en bona part gràcies a Sakic, que anotava 13 punts en aquest darrer període. Rizvic i Grimau també van contribuir a que la derrota no fos tan clara. Al final, derrota clara davant d’un rival més fort, però amb la vista ja posada a la visita del Bilbao Basket i l’Herbalife Gran Canaria al Nou Congost.

Pedro Martínez, deia a la roda de premsa que “no hem estat al nivell físic exigible per jugar amb el Baskonia; hem fet moltes faltes per falta de la frescor física, que ens han castigat molt; en el tercer quart ens hem desmoralitzat una mica; recuperar Alex Hernández és una molt bona notícia, tant de bo pugui tenir continuïtat i un bon nivell; hem d’analitzar el partit i veure què podem fer millor, el nostre objectiu és estar salvats a la jornada 34”.