top

Derrota a Torrefarrera davant el Bilbao Basket

Dimecres 24 de Setembre de 2014 a les 23:59

La Bruixa d’Or Manresa per per 81-90 davant l’equip basc, tot i la bona actuació de Grigonis (27 punts). Bivià i Haritopoulos (12 punts) també destaquen en un conjunt manresà molt seriós. 81 La Bruixa d’Or Manresa | Bivià 12, Dewar 4, Grigonis 28, Samuels 4, Haritopoulos 12; Ogilvy 4, Angelats 3, Jou, Garcia 7, …

La Bruixa d’Or Manresa per per 81-90 davant l’equip basc, tot i la bona actuació de Grigonis (27 punts). Bivià i Haritopoulos (12 punts) també destaquen en un conjunt manresà molt seriós.

81 La Bruixa d’Or Manresa | Bivià 12, Dewar 4, Grigonis 28, Samuels 4, Haritopoulos 12; Ogilvy 4, Angelats 3, Jou, Garcia 7, Hall 6 Maki i Sabata.

 

90 Bilbao Basket | Colom 8, Bertrans 9, Mumbrú 18, Todorovic 24; López 2, Mendia 2, Borg 6, Andjusic 8 i Gabriel 2.

 

Parcials: 16-23, 38-43; 58-69 i 81-90.

Àrbitres: Perea, Oyón i Mas.

La Bruixa d’Or Manresa no va poder superar el Bilbao Basket a Torrefarrera, on uns 250 espectadors van poder veure un partit seriós dels homes de Pedro Martínez. Els destacats per part del Manresa van ser un efectiu Grigonis, amb 27 punts, seguit de Bivià i Haritopoulos amb 12. Un partit encara amb clars símptomes de pretemporada, i amb molts aspectes per millorar, tal com apuntava el tècnic Pedro Martínez al final del partit.

En el primer període començava malament l’equip del Bages, que encaixava un parcial de 0-8 per començar. Un triple de Grigonis trencava el parcial, i una bona ratxa del Manresa permetia col·locar-se 9-10 en pocs minuts. Més tard, Garcia tornava a acostar el Bàsquet Manresa.

El segon quart seguia amb la mateixa dinàmica, i La Bruixa d’Or Manresa no es podia col·locar davant en cap moment. Amb el 19-25 al marcador, una tècnica per flopping a Haritopoulos va descol·locar els del Bages. Els triples de Grigonis, però, no permetien al Bilbao desdmpallegar-se dels de Manresa (22-27).

La segona meitat començava amb un tap espectacular de Samuels, i un triple, com no, de Grigonis, que ahir va treure tot el seu repertori de tirs llunyans, entrades, “bombes” i penetracions. Hall també va empènyer sobretot en aquest tercer quart, i Marc Garcia també aportava la seva classe i persistència.

El derrer període, més travat, va ser favorable a La Bruixa d’Or Manresa, que no va poder acabar d’atansar-se per lluitar el cos a cos final. Bivià es va anar entonant en el darrer període, i Dewar, amb la seva consistència i regularitat habituals, també va col·laborar en un partit seriós, però no suficient per poder guanyar el Bilbao.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials