menu
Comença una nova etapa a Santiago
Comença una nova etapa a Santiago
Comença una nova etapa a Santiago

Comença una nova etapa a Santiago

Duel especial per a molts dels protagonistes, aquest dissabte a les 19:00 al pavelló Fontes do Sar, on Dewar es retrobarà amb el seu ex-equip, així com Haris Giannopoulos. Comença l’espectacle, comença la Lliga Endesa 2014-2015. La Bruixa d’Or Manresa viatja demà a Santiago de Compostela per jugar davant el Rio Natura Monbus Obradoiro. És …

Divendres 3 de Octubre de 2014 a les 15:28

Duel especial per a molts dels protagonistes, aquest dissabte a les 19:00 al pavelló Fontes do Sar, on Dewar es retrobarà amb el seu ex-equip, així com Haris Giannopoulos.

Comença l’espectacle, comença la Lliga Endesa 2014-2015. La Bruixa d’Or Manresa viatja demà a Santiago de Compostela per jugar davant el Rio Natura Monbus Obradoiro. És la primera jornada de la lliga, un partit especial per a molts dels protagonistes.

Per part del Manresa, l’equip arriba a l’inici de la competició renovat de cap a peus, amb moltes cares noves. Pedro Martínez té a les seves ordres nous jugadors, entre ells Roger Grimau, incorporat aquesta setmana, i l’americà amb passaport francès Ben Dewar, que jugarà en aquesta setmana contra el seu ex-equip. Les baixes dels bagencs per aquest partit, ja conegudes, són les del base Peppe Poeta i Alex Hernández. Nil Sabata i Nil Angelats seran els vinculats que reforcin l’equip en aquest primer partit.

El conjunt local, el Rio Natura Monbus Obradoiro, compta a les seves amb un conegut del Manresa: el grec Haris Giannopoulos, que està tenint una pretemporada complicada per culpa d’unes molèsties a la cama. Els gallecs també s’han reforçat amb 9 jugadors, entre els quals n’hi ha un que la temporada passada era a Manresa: Haris Giannopoulos.

Pedro Martínez, en la compareixença prèvia, declarava que «volem competir, i fer les coses bé; hem de donar el millor de nosaltres tenint en compte totes les incidències que hi ha hagut durant la pretemporada; no crec que poguem tenir regularitat en els partits, encara; no serem un equip rodó, però els rivals tampoc estaran al 100%, encara».