top

Carles Marco torna com a ajudant a la banqueta de La Bruixa d’Or Manresa

Dijous 4 de Setembre de 2014 a les 19:36

El tècnic, que havia de ser primer responsable tècnic del Sant Nicolau de Sabadell, torna per substituir Pere Romero, que deixa la banqueta per problemes de salut, i es reincorporarà a la direcció tècnica tan bon punt sigui possible. Carles Marco tornarà els propers dies a la banqueta de La Bruixa d’Or Manresa. El tècnic …

El tècnic, que havia de ser primer responsable tècnic del Sant Nicolau de Sabadell, torna per substituir Pere Romero, que deixa la banqueta per problemes de salut, i es reincorporarà a la direcció tècnica tan bon punt sigui possible.

Carles Marco tornarà els propers dies a la banqueta de La Bruixa d’Or Manresa. El tècnic badaloní, que ja ha estat assistent en les darreres temporades, ocuparà la plaça que deixa Pere Romero, que es veurà obligat a deixar la banqueta per problemes de salut. Romero es reincorporarà a la direcció tècnica tan bon punt sigui possible.

Marco va començar com a jugador al club Sant Josep de Badalona. Més tard va jugar al Gijón Baloncesto a la LEB. Més tard entraria a l’ACB, on va defensar els colors de Fòrum Filatèlic, DKV Joventut, Caja San Fernando o Grupo Begar León. El darrer equip on va jugar va ser Manresa, on ja es va quedar per ser assistent, primer de Jaume Ponsarnau, després de Borja Comenge i més tard de Pere Romero. Ara, precisament, substitueix al manresà i es posa a les ordres de Pedro Martínez.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials