menu
A Vitoria sense cap por
A Vitoria sense cap por
A Vitoria sense cap por

A Vitoria sense cap por

L’equip de Pedro Martínez vol donar guerra al conjunt basc, que aquesta nit té partit d’Eurolliga a casa. La Bruixa d’Or Manresa viatja demà al migdia cap a Vitòria, on diumenge a les 18:00 disputarà davant del Laboral Kutxa el cinquè partit de lliga. Alex Hernández viatjarà amb l’equip per primera vegada aquesta temporada, tot …

Divendres 31 de Octubre de 2014 a les 13:45

L’equip de Pedro Martínez vol donar guerra al conjunt basc, que aquesta nit té partit d’Eurolliga a casa.

La Bruixa d’Or Manresa viatja demà al migdia cap a Vitòria, on diumenge a les 18:00 disputarà davant del Laboral Kutxa el cinquè partit de lliga. Alex Hernández viatjarà amb l’equip per primera vegada aquesta temporada, tot i no estar encara al 100%.

Per part dels manresans, després d’una setmana sencera de feina al Nou Congost, l’equip afronta aquest partit com un repte però sabent que el rival és un conjunt amb altres objectius. Alex Hernández torna a la dinàmica de l’equip recuperat de la fascitis plantar però encara amb feina per davant per estar al cent de forma.

Per part del Laboral Kutxa, pendent de jugar un partit d’Eurolliga aquesta nit al Buesa Arena, l’equip presenta la principal novetat de la temporada a la banqueta. Mario Crespi és ara el tècnic dels vitorians. En quant a la plantilla, algunes incorporacions destacades com Tillie, fitxat del Múrcia, i Bertrans, del Partizan. El Laboral Kutxa va començar perdent els primers 3 partits, però la setmana passada es va estrenar a casa amb el Bilbao Basket.

Pedro Martínez, en la prèvia d’aquesta jornada, comentava que «Alex Hernández s’incorpora a la dinàmica de l’equip i viatjarà, Ogilvy encara no podrà fer-ho; aquesta ha estat una bona setmana per a White, ha estat més involucrat i crec que es notarà, sabrà més què ha de fer; veig l’equip amb ganes i treballant dur, però el repte d’aquesta setmana és gran, al seu camp no dóna facilitats; intento transmetre a l’equip que tenim possibilitats, encara que poques, perquè es tracta d’un equip gran, i que físicament ens supera».