menu
A Donosti amb ganes de batre un rival proper
A Donosti amb ganes de batre un rival proper
A Donosti amb ganes de batre un rival proper

A Donosti amb ganes de batre un rival proper

Els homes de Pedro Martínez tenen la baixa d’AJ Ogilvy per al partit de diumenge a les 18:00. La Bruixa d’Or Manresa s’enfronta a un rival amb una victòria a la Lliga Endesa, que ocupa també la zona baixa de la classificació. Serà un partit especial per a Jaume Ponsarnau, ex-entrenador del Manresa, i pels …

Divendres 21 de Novembre de 2014 a les 17:03

Els homes de Pedro Martínez tenen la baixa d’AJ Ogilvy per al partit de diumenge a les 18:00.

La Bruixa d’Or Manresa s’enfronta a un rival amb una victòria a la Lliga Endesa, que ocupa també la zona baixa de la classificació. Serà un partit especial per a Jaume Ponsarnau, ex-entrenador del Manresa, i pels germans Roger i Jordi Grimau, que s’enfronten de nou, ara amb Roger a les files de La Bruixa d’Or.

L’equip del Bages viatjarà aquest dissabte a Donosti per enfrontar-se al Gipuzkoa Basket. Es tracta d’un partit important davant d’un rival directe. La Bruixa d’Or Manresa no podrà comptar amb AJ Ogilvy, lesionat a la fàscia plantar. La resta de jugadors estan a disposició del tècnic Pedro Martínez, inclòs Haritopoulos, ja recuperat de les molèsties a la cama..

Per part del Gipuzkoa Basket, hi ha un parell de jugadors tocats: Dani Díez i Will Hanley. Díez és probable que estigui disponible, mentre que Hanley és dubte. L’equip basc està dirigit per Jaume Ponsarnau, ex-entrenador del Bàsquet Manresa. De la plantilla de què disposa el targarí, cal destacar Díez, cedit pel Madrid, a banda de l’irlandès Will Hanley i el base americà Jared Jordan.

L’entrenador Pedro Martínez, a la roda de premsa prèvia al partit, declarava que «hem entrenat amb normalitat, intentant millorar com fem cada setmana; Haritopoulos ja ha entrenat amb normalitat durant aquesta setmana; segons la nostra filosofia, el partit més important i al qual dediquem tota l’energia, il·lusió i força és el d’aquesta setmana; només pensem en nosaltres i en poder guanyar; Gipuzkoa és un equip que també ha tingut un calendari complicat, han tingut moments molt bons, és un equip molt ben entrenat».