menu
Sarsa Bages cedeix 7 cotxes als jugadors de La Bruixa d’Or en una jornada festiva
Sarsa Bages cedeix 7 cotxes als jugadors de La Bruixa d’Or en una jornada festiva
Sarsa Bages cedeix 7 cotxes als jugadors de La Bruixa d’Or en una jornada festiva

Sarsa Bages cedeix 7 cotxes als jugadors de La Bruixa d’Or en una jornada festiva

La festa a les seves instal•lacions comptarà amb activitats familiars i la presència de les estrelles de La Bruixa d’Or Manresa.

Dijous 3 de Octubre de 2013 a les 10:58

anunci-sarsa-news

El dissabte 5 d’octubre el concessionari de Volkswagen i Audi de la capital del Bages acollirà l’entrega dels vehicles que utilitzaran aquesta temporada els cracks del primer equip de La Bruixa d’Or Manresa. Durant el matí, s’han organitzat vàries activitats pels nens i nenes, des d’una classe de conducció vial fins a un passeig amb els mateixos jugadors a bord dels nous vehicles.

Com a patrocinador de l’equip de bàsquet La Bruixa d’Or Manresa, el concessionari Sarsa Bages cedeix quatre Volkswagen Golf i tres Audi Q3 als jugadors de l’equip de bàsquet per als seus desplaçaments diaris. En motiu de l’entrega dels vehicles i coincidint amb la celebració del primer any de les noves instal•lacions a Bufalvent, el concessionari organitza una jornada festiva per als nens amb la presència dels mateixos jugadors.

Les activitats començaran a les 11 del matí a les instal•lacions del carrer Edison nº1 amb una classe d’educació vial per als nens per tal de fomentar la bona conducta com a passatger i com a vianant. Al llarg del matí, els menuts podran parlar amb les estrelles del seu equip que per un dia faran de xofers amb els seus nous vehicles Golf i Q3. També s’habilitarà una pista de bàsquet on els cracks compartiran cistella amb els assistents.

El Bruixa d’Or Manresa, liderat pel tècnic Borja Comenge, celebra aquest any els seus 41 anys a l’elit del bàsquet. Després d’un final de temporada molt difícil i de complir finalment amb tots els requisits, el Bruixa d’Or Manresa competirà a la Lliga Endesa amb una plantilla renovada i amb moltes ganes d’afrontar la nova temporada, que començarà el proper 13 d’octubre.

Enric Fauste, gerent de Sarsa Bages, destaca que la jornada lúdico-formativa del proper dissabte permet “apropar als nens les bones pràctiques al volant mentre comparteixen un matí amb els seus ídols”, mentre recorda que el Bàsquet Manresa és la insígnia esportiva de la capital del Bages.

Sarsa Bages forma part de Movento, un dels grups d’automoció més importants del país i amb forta presència a la Catalunya central. L’empresa forma part de Moventia, grup empresarial dedicat a la mobilitat que posseeix una oferta global i complementària de transports col•lectius i productes i serveis d’automoció. En total, Moventia distribueix més de 10.000 vehicles anuals. El grup, amb seu a Sant Cugat del Vallès, compta amb una plantilla que supera els 2.300 empleats i aquest any celebra el 90è aniversari de la seva creació.