menu
Partit a Balaguer, ja amb el capità
Partit a Balaguer, ja amb el capità
Partit a Balaguer, ja amb el capità

Partit a Balaguer, ja amb el capità

Aquest dimecres, 25 de setembre, es disputa a les 20:30, a Balaguer, el tercer partit de pretemporada, davant el FIATC Joventut.

Dimarts 24 de Setembre de 2013 a les 12:00

La Bruixa d’Or es desplaçarà aquest dimecres a Balaguer per seguir la preparació prèvia a l’inici de la temporada oficial, que començarà a Girona davant el mateix rival que els homes de Borja Comenge trobaran a la Noguera, el Joventut de Badalona.

Després d’una victòria en el primer partit de l’estiu davant el Saint John’s University, i una derrota en un partit molt lluitat davant el FC Barcelona, els de Manresa es posen a prova davant la Penya. El partit començarà a les 20:30, i és una bona oportunitat per poder veure en quin estat de forma estan dos equips que s’enfrontaran també en la primera jornada de la Liga Endesa al Nou Congost. El preu de l’entrada és de 6 euros, i els menors acompanyats d’un adult podran entrar gratuïtament.

Per part de La Bruixa d’Or, s’incorpora Josh Asselin, que ja ha entrenat amb l’equip, a les ordres de Borja Comenge.

Borja Comenge ha fet declaracions prèvies al partit d’aquest dimecres a Balaguer: “És el primer partit en què ja tindrem a la nostra disposició tots els jugadors; jugarem per segona vegada amb un equip de la nostra lliga, fet que ens servirà per veure com estem”.