menu
La Bruixa d’Or visita Madrid, l’equip més en forma d’Europa
La Bruixa d’Or visita Madrid, l’equip més en forma d’Europa
La Bruixa d’Or visita Madrid, l’equip més en forma d’Europa

La Bruixa d’Or visita Madrid, l’equip més en forma d’Europa

Diumenge, a les 12:30 i en directe per Realmadrid TV, el Manresa, s’enfronta al Reial Madrid, líder indiscutible de la Liga Endesa. Aquesta setmana toca un d’aquells partits a una pista complicada, com el Palacio de Deportes. La Bruixa d’Or juga a la pista del Reial Madrid, que en aqueta temporada encara no ha tingut …

Divendres 8 de Novembre de 2013 a les 17:41

Diumenge, a les 12:30 i en directe per Realmadrid TV, el Manresa, s’enfronta al Reial Madrid, líder indiscutible de la Liga Endesa.

Aquesta setmana toca un d’aquells partits a una pista complicada, com el Palacio de Deportes. La Bruixa d’Or juga a la pista del Reial Madrid, que en aqueta temporada encara no ha tingut pràcticament cap moment de dificultat, sinó que ha guanyat amb solvència tant a la lliga com a l’Eurolliga. Tot i això, els homes de Borja Comenge, aquesta setmana sense Salva Arco, intentaran posar problemes i lluitar pel partit amb un rival que està obligat a optar a tots els títols que disputa.

Per part de La Bruixa d’Or, aquesta jornada es quedarà sense viatjar Salva Arco, que des de fa setmanes arrossega un esquinç al turmell esquerre, i ha de descansar per fer net d’aquesta lesió. La baixa del navassenc se suma a la ja sabuda de Darryl Monroe, que és al tram final de la seva recuperació. Per aquests motius, Borja Comenge s’endurà els 9 homes disponibles de la primera plantilla i Johan Kody, de l’equip vinculat, que en les darreres jornades està ajudant l’equip.

El Reial Madrid ha jugat aquesta setmana competició europea, fet que no afectarà una plantilla que està preparada per fer front a més d’un partit per setmana, on destaquen homes com Rudy, Sergio, Borousis, Mirotic, o l’exjugador del Bàsquet Manresa Sergi Llull. Es tracta d’una plantilla molt potent, preparada per fer front a tot i que ha tingut un inici aclaparador tant en competició domèstica com europea.

Borja Comenge, entrenador de La Bruixa d’Or, declarava sobre el partit que “Aquesta ha estat una setmana complicada, després de la derrota més clara de la temporada; és difícil preparar un partit contra un rival tant dur després d’haver perdut; a més, a la baixa del Darryl Monroe s’hi afegeix la del Salva Arco; cal reaccionar de l’ensopegada a Saragossa, i esperem fer un bon partit tot i les dificultats”.