menu
La Bruixa d’Or s'estrena al Torneig BBVA amb bones sensacions
La Bruixa d’Or s'estrena al Torneig BBVA amb bones sensacions
La Bruixa d’Or s'estrena al Torneig BBVA amb bones sensacions

La Bruixa d’Or s'estrena al Torneig BBVA amb bones sensacions

La Bruixa d'Or ha començat amb bon peu la temporada en un partit on els de Borja Comenge han derrotat per 96-84 el Saint John's University a Sant Julià de Vilatorta

Dilluns 16 de Setembre de 2013 a les 15:16

96 La Bruixa d’Or: Arco 11, Waters 2, Pardina 3, Kody 5, Monroe 8; Creus 6, Angelats 0, Eriksson 17, Hernández 6, Arteaga 14, Maki 9 i Palsson 15.

84 Saint John’s: Harrison 21, Obekpa 2, Sampson 21, Sánchez 5, Branch 8; Bourgault 0, Jones 2, Hooper 6, Pointer 9 i Jordan 10.

Parcials: 27-19, 24-23; 25-20, 20-22.

Àrbitres: Óscar Perea, Anna Cardús i Juan de Dios Oyón.

L'espectacle ja ha començat. La Bruixa d'Or ha estat el primer equip de la lliga ACB a disputar un amistós de pretemporada i l'ha guanyat, davant l'equip de l'NCAA de l'Saint John's University. Els homes de Borja Comenge han acabat d'aquesta manera la primera setmana de treball. Durant el partit, on hi havia també jugadors de l'equip vinculat a l'Bàsquet Manresa, la plantilla es va repartir els minuts bastant equitativament, i tot i així es va poder albirar un bon estat físic davant un exigent rival.

Durant el primer període, el líder anotador dels manresans va ser Marcus Eriksson, un dels homes destacats de el partit amb 17 punts i 18 de valoració. El canoner suec va arrencar amb un 3 de 4 en triples ja en el primer quart. També es va notar a l'inici l'aportació de Salva Arco, que actuava com a capità.

Les altres cares noves de l'equip, el base Dominic Waters i l'ala - pivot Darryl Monroe també van començar a deixar entreveure pinzellades del que són capaços de fer. Waters va dirigir amb solvència a l'equip en els minuts que va estar sobre la pista, i Monroe va regalar moviments de molta qualitat a el públic assistent, unes 800 persones que omplien a vessar el pavelló de Sant Julià de Vilatorta, que acollia el primer partit d'exhibició de l'29º Torneig BBVA entre equips de primer nivell.

Ja a la segona meitat, els americans van intentar crear oposició amb un joc físic tant davant com darrere, i van poder finalitzar alguna jugada "a l'americana" amb esmaixades que també van fer gaudir als assistents. Tot i els intents de l'Saint John's per acostar-se al marcador, però, La Bruixa d'Or es va emportar la primera victòria, que ha servit als jugadors per completar una setmana de molta càrrega de treball. Durant el partit, però, se veire un Bàsquet Manresa, amb un bon to físic, fruit de la bona feina de Xavi Schelling i la resta de el cos tècnic.

Els entrenaments de l'equip es reprendran el dilluns a la tarda, després d'una merescuda jornada de descans.

Valoracions de Borja Comenge després de la trobada: "Ha estat un partit previsible, els equips han pogut anotar amb més facilitat del normal per culpa de la fragilitat defensiva; aquest any hem jugat al Torneig BBVA davant un equip de nivell i que ha vingut a competir, el que és d'agrair; les instal·lacions són fantàstiques, i sempre hi ha un molt bon ambient; encara és aviat per fer previsions de com encararem la temporada, encara que no sé el nivell que podem arribar a donar, però sóc optimista, crec que tenim un bon equip; estic molt content de el nivell de tots els jugadors vinculats que ens han ajudat ".