menu
Els rituals del vestuari de La Bruixa d’Or
Els rituals del vestuari de La Bruixa d’Or
Els rituals del vestuari de La Bruixa d’Or

Els rituals del vestuari de La Bruixa d’Or

Aquesta setmana, després de la primera jornada, s’han hagut de complir un parell de tradicions molt arrelades al vestuari del Bàsquet Manresa des de fa anys. En primer lloc, una de les normes que han de complir els debutants a la lliga (en el cas d’aquesta setmana eren Rasmus Larsen i Johan Kody) és sotmetre’s …

Divendres 18 de Octubre de 2013 a les 16:06

Aquesta setmana, després de la primera jornada, s’han hagut de complir un parell de tradicions molt arrelades al vestuari del Bàsquet Manresa des de fa anys.

En primer lloc, una de les normes que han de complir els debutants a la lliga (en el cas d’aquesta setmana eren Rasmus Larsen i Johan Kody) és sotmetre’s a una sessió de perruqueria a càrrec d’un dels veterans de l’equip. Qui va exercir de perruquer va ser Salva Arco, que va penjar les imatges del resultat al seu Twitter.

cresta-rasmus

 

A banda d’aquesta tradició, n’hi ha una altra, que també afectava a Rasmus Larsen. I és que en cas d’haver-hi un MVP a l’equip, com ha passat aquesta setmana amb el debutant de 18 anys danès, aquest s’ha d’encarregar de pagar un sopar a base de pizzes per a tot l’equip. Una bona manera de celebrar-ho.

sopar-equip