menu
El Bàsquet de Manresa se suma a la Marató de TV3 organitzant un 5×5
El Bàsquet de Manresa se suma a la Marató de TV3 organitzant un 5×5
El Bàsquet de Manresa se suma a la Marató de TV3 organitzant un 5×5

El Bàsquet de Manresa se suma a la Marató de TV3 organitzant un 5×5

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. L’edició 2013 es farà el diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les …

Dimarts 19 de Novembre de 2013 a les 17:16

org-5x5

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. L’edició 2013 es farà el diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives.

Les diferents entitats locals vinculades al mon del bàsquet hem volgut unir esforços per contribuir a La Marató de TV3 amb l’organització de “La Marató de bàsquet 5×5” que tindrà lloc el mateix diumenge 15 de Desembre a les instal•lacions del Complex Vell Congost de Manresa. Sota l’organització de l’A.E. La Salle Manresa, el C.B. i UNIÓ MANRESANA i A.E.E. Joviat i el Bàsquet Manresa SAD, amb la col•laboració de Mútua Manresana i de l’Ajuntament de Manresa i d’altres entitats de la comarca que també han volgut sumar-s’hi, durant tot el matí es jugaran partits de 25’ per edats i categories, a les tres pistes transversals del complex Vell Congost, amb un objectiu únic: obtenir recursos per La Marató jugant a bàsquet, fent d’aquell dia una festa esportiva, de caire solidari, i per a tots els públics i edats.

Les categories seran: Premini, mini, infantil, cadet, júnior, sènior i sènior plus. Els equips han de ser mínim de 5 jugadors i el donatiu per La Marató de TV3 és de 5€ per jugador que es recollirà el mateix dia just abans d’iniciar el teu partit. Cada hora, en el marcador central del pavelló Vell Congost, s’actualitzarà l’import recollit fins aleshores. Els equips es dividiran amb els blancs i els vermells. Els horaris dels partits així com el color de samarreta amb què hauran de venir cada equip sortiran publicats el dissabte dia 14 de desembre a:

Pàgina del Facebook

El termini màxim per realitzar la inscripció és el dijous dia 12 de desembre. Els punts de recollida són les oficines dels clubs organitzadors i també mitjançant els seus respectius entrenadors/coordinadors/Junta Directiva així com també a les oficines de Mútua Manresana. També es poden enviar-se per correu electrònic a:

A.E.La Salle Manresa: [email protected]
CBiUM: [email protected]
A.E.E. Joviat: [email protected]

Ajuda’ns a assolir l’objectiu de 5.000€ per La Marató: Podem arribar-hi. Agafa als teus amics, companys de classe o de feina,… i apunta’t: Amb tu segur que ho aconseguim. Ens veiem el dia 15!!

Descarregueu el Flyer de La Marató per inscriure el vostre equip