menu
Derrota a Saragossa davant un rival intractable
Derrota a Saragossa davant un rival intractable
Derrota a Saragossa davant un rival intractable

Derrota a Saragossa davant un rival intractable

La Bruixa d’Or ha caigut a la pista del CAI Saragossa per 89-52 en un partit dominat totalment pels aragonesos, conjunt semifinalista la temporada passada. 89 CAI Saragossa | Llompart 10, Stefansson 12, Pere Tomás 8, Sanikidze 6, Shermadini 18; Jones 6, Roll 10, Rudez 6, Marín, Tabu 4, Fontet 6 i Sergi García 3. 52 …

Diumenge 3 de Novembre de 2013 a les 22:08

La Bruixa d’Or ha caigut a la pista del CAI Saragossa per 89-52 en un partit dominat totalment pels aragonesos, conjunt semifinalista la temporada passada.

89 CAI Saragossa | Llompart 10, Stefansson 12, Pere Tomás 8, Sanikidze 6, Shermadini 18; Jones 6, Roll 10, Rudez 6, Marín, Tabu 4, Fontet 6 i Sergi García 3. 52 La Bruixa d’Or | Waters 12, Arco 5, Kouguere 6, Larsen 3, Arteaga 2; Creus 1, Asselin 10, Eriksson 3, Alex Hernández 7, Kody 1 i Giannopoulos 2.

Parcials: 30-19, 18-10; 21-7, 20-16.

Àrbitres: Jiménez, García Ortiz i Cardús.

La Bruixa d’Or no va poder lluitar per la victòria a Saragossa, on va trobar-se amb un rival que va superar els del Bages des de l’inici, amb molt més encert i duresa defensiva. Per part del Bàsquet Manresa, poc més es pot destacar a banda de Waters i Asselin, els únics que van anotar més de 10 punts.

Els homes de Borja Comenge van poder plantar poca oposició, a mans d’un CAI Saragossa que va ser superior des de bon començament. Shermandini, el fitxatge georgià d’aquesta temporada dels aragonesos, va fer mal des de bon començament, tant en defensa com en atac. Eriksson intentava que el partit no es descarrilés amb un triple a les acaballes del primer quart.

La Bruixa d’Or no va tenir gens la sort de cara en cap moment del partit, i hi va haver llançaments que semblava que no volien entrar, mentre que el rival veia l’anella enorme i pescava tots els rebots mitjançant homes com Jones o Tabu.

El tercer període va ser el pitjor per als interessos manresans, i el Saragossa va sentenciar el partit amb aportacions importants d’homes com Stefansson, Roll i Llompart. Un partit contra un rival que opta a disputar el títol a Barça i Madrid, precisament aquest darrer el proper rival de La Bruixa d’Or, que encadenarà dos partits fora de casa.

Borja Comenge, després del partit, comentava que “des de l’inici ens hem vist dominats per les bones maneres del CAI; ells ho han fet cada cop més bé, i nosaltres hem tingut dubtes, i al final ens han escombrat; hem perdut el factor sorpresa de les dues primeres jornades; la setmana que ve és una altra gran prova de nivell, al camp del Madrid”.