Comença la temporada oficial amb la Lliga Catalana a Girona
Comença la temporada oficial amb la Lliga Catalana a Girona
Comença la temporada oficial amb la Lliga Catalana a Girona

Comença la temporada oficial amb la Lliga Catalana a Girona

Demà dimecres 9 d’octubre a les 21:00 el pavelló de Fontajau acull el primer partit oficial de l’equip manresà, davant el FIATC Joventut en la semifinal de la Lliga Catalana ACB. Això és a punt de començar. Aquest dimecres La Bruixa d’Or disputarà el primer partit oficial de la temporada 2013-2014 davant el FIATC Joventut de Badalona. Serà la …

Dimecres 9 de Octubre de 2013 a les 11:06

Demà dimecres 9 d’octubre a les 21:00 el pavelló de Fontajau acull el primer partit oficial de l’equip manresà, davant el FIATC Joventut en la semifinal de la Lliga Catalana ACB.

Això és a punt de començar. Aquest dimecres La Bruixa d’Or disputarà el primer partit oficial de la temporada 2013-2014 davant el FIATC Joventut de Badalona. Serà la semifinal de la Regal Lliga Catalana ACB, en què el vencedor es guanyarà un passi per la final davant el FC Barcelona, l’endemà a la mateixa hora i en la mateixa seu.

Aquest dimarts, l’equip ha fet el darrer entrenament abans de desplaçar-se demà a Girona, on Borja Comenge s’endurà els 11 homes de la plantilla, disponibles per al partit. El vencedor de la semifinal, disputarà dijous dia 10 a les 21:00, la final davant el FC Barcelona.

El Bàsquet Manresa ha estat en dues ocasions campió de la Lliga Catalana ACB, els anys 1997 i 1999 (i tres ocasions campió de la Lliga Catalana LEB, els anys 2000, 2001 i 2006). Davant tindrà un equip, el Joventut de Badalona, que n’ha estat campió fins a onze vegades.

L’entrenador de La Bruixa d’Or, Borja Comenge, ha fet declaracions prèvies al partit: “Arribem prou preparats i afortunadament amb tota la plantilla a punt per començar la temporada oficial; serà un partit difícil i competitiu, que ens ve fantàstic; demà volem saber en quin nivell estem, és un bon test per veure fins a quin punt hem millorat; és un partit important i motivant per nosaltres, la millor notícia és que tenim tots els jugadors a disposició”.