menu
Arriba al Nou Congost l’hora de la veritat: Comencem la Liga Endesa amb derbi
Arriba al Nou Congost l’hora de la veritat: Comencem la Liga Endesa amb derbi
Arriba al Nou Congost l’hora de la veritat: Comencem la Liga Endesa amb derbi

Arriba al Nou Congost l’hora de la veritat: Comencem la Liga Endesa amb derbi

Diumenge, a les 12:30, La Bruixa d’Or inicia la Lliga ACB a casa davant el FIATC Joventut. Els manresans tenen tota la plantilla disponible, i ja han demostrat que els de Badalona ho tindran molt difícil. La Liga Endesa comença aquest diumenge per La Bruixa d’Or al Nou Congost. Ja queda enrere un estiu mogut …

Divendres 11 de Octubre de 2013 a les 17:35

Diumenge, a les 12:30, La Bruixa d’Or inicia la Lliga ACB a casa davant el FIATC Joventut. Els manresans tenen tota la plantilla disponible, i ja han demostrat que els de Badalona ho tindran molt difícil.

La Liga Endesa comença aquest diumenge per La Bruixa d’Or al Nou Congost. Ja queda enrere un estiu mogut i amb grans canvis, i comença la competició. L’equip de Borja Comenge, que s’estrenarà en partit oficial a la banqueta del Nou Congost, té a la seva disposició els 11 homes de la plantilla. La Penya es presentarà a la primera jornada després de perdre la final de la Lliga Catalana amb el FC Barcelona per 12 punts.

Aquest diumenge La Bruixa d’Or lluitarà per la primera victòria al Nou Congost. Ho farà amb cares noves, respecte les de la temporada passada, com la del propi tècnic Borja Comenge, o els cinc fitxatges que han arribat a l’equip aquest estiu. El base Dominic Waters, els tirador Marcus Eriksson, ‘air Congo’ Max Kouguere, l’atlètic Haris Giannopoulos, i el tot-poderós Darryl Monroe s’afegeixen als coneguts per l’afició manresana.

El partit de diumenge, a banda de ser el primer, és un derbi amb la Penya. El FIATC Joventut ha creat un equip amb un pressupost més modest que la temporada passada, i amb una base de la pedrera. A banda de joves jugadors formats a les categories inferiors, Salva Maldonado ha format un equip amb alguns veterans, com Tariq Kirskay, Albert Miralles o Sitapha Savané, homes amb experiència que es sumen al talent de la casa.

Serà un partit apassionant per començar la temporada, sobre el qual ha parlat avui l’entrenador de La Bruixa d’Or, Borja Comenge: “Sentim que podem guanyar, ja hem competit contra ells i hem millorat, però hem de fer alguna cosa més, donar un salt qualitatiu; hem de mantenir un nivell de joc alt durant més minuts; el Joventut ha fet una pretemporada excel·lent; ténen qualitat física i tècnica, i el mateix gruix de plantilla que la temporada passada”.