menu
Arrenca la pretemporada 2013-2014 per a La Bruixa d’Or
Arrenca la pretemporada 2013-2014 per a La Bruixa d’Or
Arrenca la pretemporada 2013-2014 per a La Bruixa d’Or

Arrenca la pretemporada 2013-2014 per a La Bruixa d’Or

El club del Bages ha presentat en societat després de la revisió mèdica realitzada als jugadors de la plantilla, on s'han pogut veure cares noves.

Dilluns 16 de Setembre de 2013 a les 15:42

Aquest dilluns al matí, La Bruixa d'Or s'ha presentat a la seu de Mútua Intercomarcal, un dels patrocinadors del club. Els jugadors han passat revisió mèdica al centre mèdic Prevint, i més tard es van desplaçar a la seu manresana de la mútua per fer fotos. També s'ha fet una roda de premsa on han intervingut representants de l'empresa i el club.

Avui ha estat el primer dia de "classe" per La Bruixa d'Or. L'equip de Borja Comenge, juntament amb el cos tècnic, s'ha dirigit a les 8.00 del matí a la seu de Prevint, empresa que ha realitzat tests i revisions mèdiques a tota la plantilla i la resta de personal tècnic de club.

Més tard, a les 10.00 del matí, equip i tècnics s'han desplaçat a peu fins a la seu de Mútua Intercomarcal. Allà, a la sala d'actes, hi han intervingut Ramon Roset, director de la sucursal de la Mútua Intercomarcal a Manresa. Roset ha donat la benvinguda a l'equip, al nou entrenador i els nous fitxatges. Més tard, per part de l'Bàsquet Manresa, han intervingut l'entrenador Borja Comenge i el gerent de l'entitat, Carles Sixto. L'encarregat de tancar els discursos ha estat Miquel Soler, cap mèdic de Prevint.

Per a finalitzar l'acte, s'ha fet una foto de família amb el cos tècnic i la plantilla personalitzada, on només faltaven les incorporacions de Josh Asselin i Max Kouguere.