El BAXI Manresa suma minuts a Balaguer davant un gran equip

El Baskonia s'emporta el duel per 99 a 81 en el darrer partit abans de la Lliga Catalana.

Divendres 16 de Setembre de 2022 a les 22:43

99 Baskonia I Thompson 3, Howard, Sedekerskis 14, Hommes 14 i Kotsar 15; Marinkovic 14, Costello 14, Enoch 2, Giedraitis 12, Kurucs 4, Raieste 7 i Milaknis

81 BAXI Manresa I Dani Pérez 9, Bortolani 3, Sagnia 5, Steinbergs 4 i Olumuyiwa 13 ; Badio 4, Tyson Pérez 15, Dani Garcia 5, Valtonen, Vaulet 5 i Hamilton 18

Parcials: 22-18, 19-16, 37-26, 21-21

Més càrrega a les cames dels jugadors de Pedro Martínez, que es van trobar davant un rival amb molta qualitat. Derrota davant el Baskonia de Joan Peñarroya, un equip d'Eurolliga, que va ser capaç de dominar, sobretot a partir de la segona meitat.

Els bascos van fer un millor inici de partit i van clavar un parcial de 9-2, fet que va obligar Pedro Martínez a demanar temps mort. L'aturada va ser positiva pels manresans, que van reaccionar i van empatar a 17 gràcies a un triple de Tyson Pérez. Al final del primer quart, el conjunt de Vitòria va obtenir quatre punts de renda gràcies a un triple final de Giedraitis (22-18).

En el segon, el joc era molt travat i el Baskonia dominava en el marcador davant uns bagencs que van estar poc més de quatre minuts sense anotar. A la mitja part de l'enfrontament, els jugadors de Joan Peñarroya dominaven per set punts (41-34).

En la segona meitat els bascos van tornar a fer una millor sortida, i novament el tècnic del BAXI Manresa va haver de demanar minut. Seguidament els bagencs van intentar acostar-se en el marcador, però al davant tenia un rival molt encertat des del triple, que va anotar 37 punts en aquest parcial i va adquirir una diferència de 18 punts.

En els darrers deu minuts, la dinàmica no va canviar i els baskonistes no van donar possibilitats que els bagencs s'acostéssin al marcador. Seguien amb encert, mentre que a les files manresanes es notava el normal cansament després de l'acumulació de minuts.

El proper partit del BAXI Manresa serà dimarts a les 18:45, ja en partit oficial de Lliga Catalana, davant el Joventut, a Tarragona.