El BAXI Manresa posa contra les cordes un rival d'Eurolliga en el duel de presentació al Congost

Els bagencs van dominar el Partizan de Zeljko Obradovic fins als darrers segons, però els va faltar encert per regalar la victòria a una afició que tornava al pavelló manresà.

Dimecres 14 de Setembre de 2022 a les 22:33

96 BAXI Manresa I Harding 19, Bortolani 15, Sagnia 3, Hamilton 14 i Olumuyiwa 4; Badio 6, Tyson Pérez 15, Dani Garcia 5, Steinbergs 8 i Dani Pérez 7

98 Partizan I Petrovic, Andjusic 14, Nunnally 17, Vukcevic 7 i Lessort 19; Leday, Koprivica 5, Punter 13, Exum 11, Jovanovic i Trifunovic 12

Parcials: 34-22, 19-21, 24-27, 19-28

El BAXI Manresa 2022-2023 es va presentar davant els aficionats al Nou Congost oferint una bona imatge contra un rival d'Eurolliga, el Partizan de Zeljko Obradovic. Els bagencs van dominar el seu potent adversari fins els darrers minuts, quan els va faltar encert per acabar de lligar la victòria.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van fer un molt bon inici de partit, amb un gran encert en el llançament. D'aquesta manera van obtenir una màxima renda de disset punts (24-7) davant uns serbis que patien per anotar fins els tres darrers minuts del primer quart. Llavors van reaccionar i van retallar la distància fins el 34-22 del final del període.

En el segon hi va haver més igualtat entre els dos equips. No obstant, els vermells podien mantenir un avantatge còmode gràcies, en part, a la bona tasca en el control del rebot. Abans del descans, els manresans van clavar un parcial de 11-0, que Punter va replicar amb dos triples (53-43).

Tornant dels vestidors el conjunt de Belgrad va sortir amb força i va anotar cinc punts consecutius, però els locals no es van deixar intimidar i van continuar per davant en el marcador en tot moment. Es va arribar al final del tercer quart amb set punts de marge pels bagencs (77-70) i, per tant, tot per decidir en els deu darrers minuts.

En aquests, el Partizan no es va rendir i, amb un 0-10, es va situar a només dos punts, fet que va obligar Pedro Martínez a demanar temps mort. Tot seguit els vermells tornaven a marxar de sis punts amb un triple de Harding, però en els dos darrers minuts els serbis van estar més encertats i es van endur el triomf gràcies a una cistella final de Vukcevic.

El BAXI Manresa no tindrà massa temps per descansar, ja que divendres a les 20:15 s'enfrontarà al Baskonia al pavelló 1r d'Octubre de Balaguer.