menu
El BAXI Manresa 2021-22 segueix agafant ritme
El BAXI Manresa 2021-22 segueix agafant ritme
El BAXI Manresa 2021-22 segueix agafant ritme

El BAXI Manresa 2021-22 segueix agafant ritme

Els bagencs van lluitar fins el final pel triomf davant un Joventut molt encertat des del triple

Dissabte 28 de Agost de 2021 a les 22:20

73 BAXI Manresa I Dani Pérez, Thomasson, Valtonen, Maye i Bako; Francisco, Jou, Garcia, Steinbergs, Rafa Martínez, Berzins i Sima

84 Joventut I Vives, Paul, Parra, Maronka i Birgander; Busquets, Ribas, Brodziansky, Ventura, Bassas, Feliz, Willis i Domènech

Parcials: 13-20, 17-25, 21-18, 22-21

El BAXI Manresa 2021-22 segueix posant-se a punt per a l'inici de la competició oficial. En el segon partit de pretemporada, disputat al pavelló Barris Nord de Lleida, l'equip va plantar cara fins el final davant un Joventut que va estar molt fi des de la llarga distància, especialment Brandon Paul, autor de sis triples (73-84). Dimarts hi haurà un nou duel de preparació contra el València Basket de Joan Peñarroya, a les 20:00 hores a Salou.

El conjunt dirigit per Pedro Martínez va tenir problemes per anotar en els primers minuts, i això va provocar que uns badalonins més encertats en el llançament agafessin les primeres diferències en l'electrònic i acabessin el primer quart amb set punts de renda, després del triple llunyà de Bassas sobre la botzina (13-20).

En el segon els verd-i-negres seguien endollats des del triple i obligaven el tècnic dels vermells a demanar temps mort (20-32). Tot seguit va aparèixer la figura de Brandon Paul, que va liderar el seu equip cap a un marge de quinze punts a la mitja part de l'enfrontament (30-45).

Tornant dels vestidors el joc va ser molt anivellat entre ambdues formacions. Aquesta situació afavoria el Joventut, que mantenia diferències còmodes en el marcador fins el final del tercer quart (51-63).

En els deu darrers minuts els bagencs, esperonats per una afició que es va fer notar al Barris Nord de Lleida, van lluitar fins el final i, gràcies a un triple anotat per Thomasson, es van situar a només vuit punts quan faltaven tres minuts pel final (71-79). No obstant, la remuntada no es va poder culminar i els badalonins van segellar el triomf als últims instants.