Un BAXI Manresa menys encertat cau davant el Joventut

Els bagencs perden per 79-93 contra un rival que visitarà el Nou Congost dissabte a les 12:00.

Diumenge 6 de Setembre de 2020 a les 19:07

79 BAXI Manresa I Dani Pérez 6, Mason 12, Vaulet 8, Hinrichs i Eatherton 14; Jou 10, Báez 6, Rafa Martínez, Tabu 12, Sajus 5, Joesaar 2 i Sima 4

93 Joventut I Zagars 16, Dimitrijevic 3, López-Arostegui 12, Brodziansky 12 i Tomic 14; Ribas 14, Morgan 2, Parrado, Ventura, Bassas 5, Birgander 11 i Parra 4

Parcials: 20-32, 12-13, 24-20, 23-28

El BAXI Manresa no va poder superar el Joventut en el partit pel tercer i quart lloc de la Lliga Catalana, al Palau Blaugrana (79-93), en un matx que va servir per continuar la posada a punt per afrontar l'inici de la Lliga Endesa. Dissabte a les 12:00, darrer test de pretemporada, al Nou Congost contra el mateix rival.

Després d'uns primers instants d'igualtat, amb cinc punts inicials de Eatherton, els badalonins van estar molt encertats ofensivament i van arribar al final del primer quart amb 32 punts anotats i dotze punts de marge (20-32). En el segon hi va haver més igualtat i més desencert en el llançament per part d'ambdós conjunts, i això va impedir que els vermells no es poguessin acostar en el marcador al descans (32-45).

A la represa, els manresans van sortir millor i es van arribar a situar a cinc punts abans que el Joventut reaccionés i arribés al final del tercer quart amb nou punts de renda (56-65). En els darrers deu minuts el BAXI Manresa va intentar disputar la victòria al Joventut, però no va acabar de trobar l'encert necessari per assolir-ho.