El BAXI Manresa planta cara al Barça en la semifinal de la Lliga Catalana

Els bagencs perden per 92-82 i jugaran diumenge pel tercer lloc contra el Joventut

Divendres 4 de Setembre de 2020 a les 23:48

92 Barça I Calathes 3, Bolmaro 2, Claver 8, Mirotic 13 i Oriola 17; Davies 4, Hanga 8, Smits 9, Heurtel 14, Pustovyi 4, Abrines 10 i Brancou

82 BAXI Manresa I Dani Pérez, Mason 7, Vaulet 15, Báez 11 i Eatherton 4; Jou 6, Hinrichs 10, Rafa Martínez 15, Tabu 3, Sajus 7 i Sima 4

Parcials: 23-25, 21-16, 24-17, 24-24

El BAXI Manresa va seguir oferint bones sensacions en el tercer partit de pretemporada al Palau Blaugrana, però no va ser capaç de superar el potent Barça, que el va derrotar per 92-82 i va obtenir el bitllet per la final de la Lliga Catalana, que disputarà davant el MoraBanc Andorra. Per la seva banda, el BAXI jugarà pel tercer i quart lloc enfront el Joventut, diumenge a partir de les 16:30 al mateix pavelló.

Els homes de Pedro Martínez va sortir amb molta força i va assolir un parcial inicial de 3-11 en menys de tres minuts que va obligar Sarunas Jasikevicius a demanar el primer temps mort del matx. Els blaugrana van reaccionar poc després i van tornar a igualar el duel (14-15). Aquest cop va ser el tècnic dels bagencs qui va aturar el partit. A partir d'aquí hi va haver igualtat, i els manresans van tancar el primer quart dos punts per sobre gràcies a un triple sobre la botzina de Rafa Martínez (23-25). En el segon cap dels dos equips va aconseguir obrir forat en l'electrònic, i es va arribar al descans amb tres punts de renda pels amfitrions (44-41).

A la represa, el Barça va obtenir un marge de dotze punts (62-50), però els vermells no van marxar del partit i van arribar als deu darrers minuts deu punts per sota (68-58). En aquests, el BAXI va lluitar fins el darrer segon i va posar les coses molt difícils a un dels millors equips d'Europa, però mai va tenir possibilitats de lluitar pel partit.