menu
Victòria Cadet A
Victòria Cadet A
Victòria Cadet A

Victòria Cadet A

Cadet A: CBiUM 67 – CB Cornellà 66 Segona victòria consecutiva del Cadet preferent per acabar la primera volta de la segona fase de la lliga. Al final la victòria va caure del costat dels de casa en un partit vibrant i molt igualat amb alternatives constants en el marcador. Els del Bages van anar …

Dissabte 21 de Febrer de 2015 a les 22:11

Cadet A:
CBiUM 67 – CB Cornellà 66

Segona victòria consecutiva del Cadet preferent per acabar la primera volta de la segona fase de la lliga.
Al final la victòria va caure del costat dels de casa en un partit vibrant i molt igualat amb alternatives constants en el marcador.
Els del Bages van anar mantenint-se dins el partit sense permetre que el rival es distanciés en cap moment. El Cornellà tenia més encert en els tirs de llarga distància, però els manresans ho contrarestaven amb jugades que solien acabar en penetracions exitoses.
En el moment que el CBiUM va començar a pressionar en l’aspecte defensiu va aconseguir impedir els llançaments de tres punts dels contraris. De tota manera, tot i tenir potencials físics molt similars, el Cornellà es feia amb la majoria re rebots, tant defensius com ofensius.
El Manresa havia d’apretar més en defensa i finalitzar les jugades amb encert per mantenir el matx igualat.
A la mitja part es va arribar amb quatre punts per sobre a favor del de casa.
La segona part va ser més del mateix i el tercer quart va finalitzar amb dos punts d’avantatge del CBiUM.
S’iniciava el darrer quart amb la incertesa mantinguda fins a les hores. A 52 segons per al final el marcador reflectia un empat a 64. En aquest moment els de casa van fer un darrer esforç i en les tres jugades finals es van fer amb els rebots que no havien aconseguit durant tot el partit, anotant un punt més que els rivals, resultat que va reflectir el marcador en acabar.
unnamed unnamed (1) unnamed (4)
Parcials:
1er Q:             21-23
2onQ:             41-37
3er Q:             53-51
4rt Q:              67-66