menu
Derrota CadetA
Derrota CadetA
Derrota CadetA

Derrota CadetA

Derrota del cadet A a la pista del Barça Barça 84 – CBiUM 52 Mal partit del Manresa davant un rival molt superior i les innecessàries ajudes arbitrals. Des d’un bon principi el Barça s’avançà en el marcador de forma rotunda degut, principalment, a una superioritat física molt exagerada i a una fluïdesa de joc …

Dissabte 21 de Març de 2015 a les 19:14

Derrota del cadet A a la pista del Barça
Barça 84 – CBiUM 52
Mal partit del Manresa davant un rival molt superior i les innecessàries ajudes arbitrals.

Des d’un bon principi el Barça s’avançà en el marcador de forma rotunda degut, principalment, a una superioritat física molt exagerada i a una fluïdesa de joc més que habitual per aquest tipus d’equips a aquestes alçades de temporada. L’encert en els tirs de llarga distància no van fer més que accentuar l’esmentada diferència que es reflectí en el marcador en acabar el primer període onze punts per sobre dels manresans.

Aquesta tònica es va anar mantenint durant tot el partit mentre els àrbitres afavorien de forma innecessària a l’equip de casa. A l’arribar a la mitja part la diferència s’havia incrementat fins als 28 punts. Va ser una llàstima, perquè si no haguessin comès tantes errades, s’hauria vist un partit més igualat i el marcador hauria reflectit un resultat més just.

El tercer quart va acabar amb la mateixa diferència de la mitja part, per finalitzar el partit a 32 punts de distància. Un resultat massa exagerat pel que es va veure a la pista.

 

Parcials:

1er Q:             18-7

2on Q:            45-17

3er Q:             61-33

4rt Q:              84-52

unnamed unnamed (1) unnamed (2)