menu
CADET A
CADET A
CADET A

CADET A

CBiUM 60 – Sant Josep 50 Bon partit del cadet A a casa contra el Sant Josep on les tasques defensives van determinar que el marcador mostrés uns nombres no massa elevats en acabar. El CBiUM es va posar des de un bon principi per davant i s’hi va mantenir fins al final del matx. …

Diumenge 15 de Març de 2015 a les 16:50
CBiUM 60 – Sant Josep 50
Bon partit del  cadet A a casa contra el Sant Josep on les tasques defensives van determinar que el marcador mostrés uns nombres no massa elevats en acabar.
El CBiUM es va posar des de un bon principi per davant i s’hi va mantenir fins al final del matx. El manresans van mostrar el seu bon fer en defensa que, tot i no ser els dominadors absoluts dels rebots, els va servir per controlar de forma clara el partit.
Va ser un partit molt físic, on la duresa i agressivitat de l’equip visitant va ser una constant que els àrbitres no van saber aturar.
En aquesta ocasió l’encert en els llançaments de llarga distància del CBiUM va anar de més a menys, però va ser un des factors que els va permetre anar-se distanciant paulatinament.
Un bon joc d’equip va facilitar una victòria treballada pels de casa.
En el primer quart els del Bages van acabar superant el rival per un sol punt per sobre.
En el segon quart les distàncies es van incrementar arribant a la mitja part a quatre punts per sobre del rival.
En el període de la represa els manresans es van mantenir en la seva línia deixant el marcador amb una diferència de 9 punts.
En el darrer quart es van seguir mantenint les diferencies fins a deixar el resultat final en els 10 punts que reflectia el marcador en sonar la darrera  botzina.
Parcials:
1er Q:             15-16
2on Q:            34-30
3er Q:             48-37
4rt Q:              60-50
unnamed unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (8)