menu
Visita nadalenca als nens de Sant Joan de Déu i a Ampans
Visita nadalenca als nens de Sant Joan de Déu i a Ampans
Visita nadalenca als nens de Sant Joan de Déu i a Ampans

Visita nadalenca als nens de Sant Joan de Déu i a Ampans

La plantilla del BAXI Manresa ha passat aquest migdia a veure els nens i nenes ingressats a Sant Joan de Déu i a la llar residència per a infants i adolescents d’Ampans "El Turó".

Dimarts 27 de Desembre de 2022 a les 18:07

Matí de solidaritat de la plantilla del BAXI Manresa, que ha dedicat una estona a visitar la llar residència per a infants i adolescents d’Ampans "El Turó" i l'Hospital Sant Joan de Déu. Els jugadors han portat obsequis als més menuts i han passat una estona amb ells.

>>> Galeria de fotos de les visites <<<


Després de dos anys sense poder fer la visita solidària, la plantilla del BAXI Manresa i part del cos tècnic i directiu han fet una sorpresa nadalenca els pacients ingressats a la planta de Pediatria i de Neonatologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Bona part de la plantilla del BAXI Manresa, acompanyats del seu president, Jordi Serracanta, i de representants del cos tècnic, s’han apropat al centre de la Fundació Althaia, on han estat rebuts per l’adjunt a la Direcció, Albert Estiarte.

A causa de la normativa de visites i acompanyants actual, únicament quatre jugadors de l’equip han accedit a la planta de Pediatria per conèixer alguns dels nadons i menors ingressats. El capità de l’equip, Guillem Jou, acompanyat de Dani Pérez i els dos fitxatges més recents, Martinas Geben i Devin Robinson, han repartit diversos regals entre els infants hospitalitzats, com la samarreta d’edició limitada de la Final Four i altres obsequis que han servit per portar l’alegria i fer més amena l’estada hospitalària dels menors durant aquests dies de festes.

Albert Estiarte ha agraït la implicació de l’equip de bàsquet de la ciutat per aconseguir mantenir l’esperit nadalenc i la il·lusió entre els nens i nenes hospitalitzats i ha reiterat el suport d’Althaia al conjunt manresà. La visita s'ha acabat amb una foto de família i amb l'agraïment dels professionals que atenen als més petits.

Per altra banda, un grup de jugadors ha visitat també la llar residència per a infants i adolescents d’Ampans "El Turó". Una llar residència on hi viuen 24 nens i nenes i adolescents amb discapacitat intel•lectual. Els jugadors del BAXI Manresa han jugat i han portat peluixos als usuaris del centre. El personal d'Ampans ha volgut mostrar la seva satisfacció de poder recuperar la visita i anar i que des del club es doni visibilitat i es conegui any rere any aquest important projecte social.