El rival del BAXI Marensa pels quarts de la BCL és l'Unicaja

Duel d'equips ACB, l'eliminatòria es juga a tres partits i venç el primer que en guanya dos. Els del Bages tenen el factor pista i el primer matx serà el 5 d'abril al Nou Congost.

Divendres 25 de Març de 2022 a les 12:22

Els emparellaments dels quarts de final de la Basketball Champions League es van confirmar, durant un sorteig, al Museu Guggenheim de Bilbao. El BAXI Manresa va sortir en la primera bola del Bombo 1, la dels caps de sèrie, i el rival que li va tocar va ser l'Unicaja. El primer partit serà dimarts 5 d'abril a les 20:30 al Nou Congost, i el segon, dimarts 12 d'abril a les 20:30 al Martín Carpena. En cas que fos necessari un tercer seria dimecres 20 d'abril a les 20:30 al Congost.

pujarweb

Els quarts de final es jugaran en una sèrie al millor de 3 partits i començaran el 5 d'abril. El BAXI Manresa, com a cap de sèrie, jugarà el seu primer (i possible tercer) partit a casa, els equips, com l'Unicaja, que van acabar la fase com a segons classificats, jugaran el segon matx a casa. L'equip que en guanya dos avança de fase. Els quatre vencedors de les eliminatòries es classificaran per a la 'Final4'.

Aquests són els resultats del sorteig:

quarter_final

Els aparellaments de quarts de final són els següents (el segon classificat jugarà el partit de tornada a casa):

BAXI Manresa (ESP) vs Unicaja (ESP)
Lenovo Tenerife (ESP) vs Tofas Bursa (TUR)
Hapoel U-NET Holon (ISR) ) vs SIG Estrasburgo (FRA)
U-BT Cluj-Napoca (ROU) vs MHP Riesen Ludwigsburg (GER)

En l'acte que va tenir lloc al Musueu Guggenheim, també es va dur a terme el sorteig de les semifinals, és a dir, el primer partit de la 'Final4', que tindrà lloc del 6 al 8 de maig a Bilbao.

Els emparellaments per les semifinals són els següents:

En la primera semifinal s'enfrontarà el vencedor de l'eliminatòria entre el d'U-BT Cluj-Napoca i el MHP Riesen Ludwigsburg contra el guanyador del duel entre BAXI Manresa i l'Unicaja.

En la segona, el guanyador de la sèrie entre l'Hapoel U-NET Holon i el SIG Strasburg contra el vencedor de l'eliminatòria entre el Lenovo Tenerife i el Tofas Bursa.

Entre els assistents hi havia responsables de la Ciutat i Regió de Bilbao, representants de la Federació Espanyola de Bàsquet i de la Lliga ACB d'Espanya, i de tots els equips classificats, el gerent del Bàsquet Manresa, Carles Sixto hi va ser representant l'equip. A ells s'hi van unir representants del Surne Bilbao Basket, inclosa la presidenta del club, Isabel Iturbe, i l'entrenador del primer equip, Àlex Mumbrú. Tots dos eren a l'escenari per ajudar amb els procediments del sorteig presentat per Sitapha Savané.

Aquí pots tornar a veure el sorteig dels quarts de final i semifinals de la BCL: