menu
El BAXI Manresa encara un moment històric
El BAXI Manresa encara un moment històric
El BAXI Manresa encara un moment històric

El BAXI Manresa encara un moment històric

Club i BAXI, principal patrocinador, organitzen una trobada amb periodistes al Museu d'Història de Catalunya amb compareixença de protagonistes.

Dimarts 3 de Maig de 2022 a les 19:07

Aquest dimarts el BAXI Manresa ha fet el primer dels actes públics d'una setmana especial, en què competirà a Bilbao per un títol Europeu. Divendres l'equip té semifinals de la Final Four de la Basketball Champions League, i han comparegut en una roda de premsa el President del club, Josep Sáez, Jaume Alcover, Director de Màrqueting de BAXI, juntament amb Pedro Martínez, entrenador de l'equip i Guillem Jou, capità del BAXI Manresa.

L'acte ha tingut lloc al Museu d'Història de Catalunya, al Port Vell, i hi ha assistit la gran majoria de premsa especialitzada catalana. Ha estat una roda de premsa senzilla, on els protagonistes han pogut ja focalitzar-se en el partit del proper divendres. També s'ha remarcat la importància d'un moment històric per al club, amb la disputa d'una fase final per un títol europeu que comportarà un desplaçament massiu de manresans cap a Bilbao aquest proper cap de setmana.

Ha obert els parlaments el President del BAXI Manresa, Josep Sáez, que ha destacat el moment dient que «és una setmana especial pel club perquè per primera vegada a la seva història s'ha classificat per jugar una fase final europea». Per la seva banda, el màxim responsable de Màrqueting de BAXI, Jaume Alcover, explicava que «estem molt orgullosos de tota la feina que hem fet conjuntament amb el club en els darrers quatre anys».

En el pla estrictament esportiu, el capità Guillem Jou, lesionat de llarga durada, ha declarat que «encarem aquest moment històric amb il·lusió i amb ambició de fer les coses ben fetes per poder ser a la hipotètica final de diumenge». Mentre que l'entrenador Pedro Martínez tancava la compareixença ressaltant que «Dani García i Guillem Jou són baixes segures; Sylvain Francisco ha començat a entrenar amb l'equip i arribarà, però no al 100%; la recuperació del Dani Pérez va una mica més lenta, arribarà, tot i que haurem d'anar amb més precaució».