top

Dani Pérez seguirà dirigint el BAXI Manresa

Dimarts 9 de Juny de 2020 a les 15:22

El base de l'Hospitalet de Llobregat ha renovat el seu contracte amb el club bagenc amb un acord que pot ser de fins a 3 temporades.

Dani Pérez seguirà dirigint el BAXI Manresa 2020-21, després d'haver renovat el contracte que el lliga amb el club bagenc la temporada vinent. Pérez ha manifestat trobar-se "molt content. Ha estat molt fàcil, les dues parts teníem ganes de seguir. Va sortir la opció i ens vam posar d'acord molt ràpid". L'acord amb el base barceloní podria arribar fins el 2023.

Sobre el curs 2019-20, el base de l'Hospitalet de Llobregat reconeix que "la meva dona i jo hem estat molt a gust a Manresa. La gent és molt propera, i l'ambient que es genera en aquest pavelló mai l'havia viscut com a local".

Pel que fa als entrenaments post-temporada que s'estan duent a terme al Nou Congost, Pérez té "sensacions estranyes, com si sortíssim d'una lesió. Es tracta de tornar a agafar forma i preparar-nos per la següent temporada. La part positiva és que tindrem temps per preparar la pretemporada vinent".

El base també va donar la seva opinió sobre l'equip del curs vinent: "confio molt en el club, porten anys fent molt bona feina i fitxant jugadors molt bons, tenint en compte el pressupost. Es farà el millor equip possible dins de les nostres possibilitats, després ja serà feina del Pedro i de l'equip donar el millor rendiment i aconseguir els objectius".

Finalment va voler adreçar un missatge als aficionats: "ha estat una situació atípica per tothom. Tots tenim moltes ganes de tornar al Congost, i tant de bo poguem viure bons moments ben aviat. L'equip s'esforçarà al màxim perquè quan vinguin al Congost tornin a gaudir com mai".

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials