menu
Visita nadalenca a la Fundació Ampans
Visita nadalenca a la Fundació Ampans
Visita nadalenca a la Fundació Ampans

Visita nadalenca a la Fundació Ampans

Trobada nadalenca amb usuaris de la Fundació, que han pogut jugar amb la plantilla del BAXI Manresa, i fer-se fotos amb els jugadors.

Dijous 19 de Desembre de 2019 a les 18:04

El BAXI Manresa ha repetit a les portes de Nadal la visita a la Fundació Ampans que ja fa uns anys que es repeteix. Els jugadors han passat una estona amb els usuaris, que han començat per fer una gran rebuda a l'equip, cantant l'himne del Bàsquet Manresa i aclamant els jugadors. Més tard, ha estat torn per les preguntes dels "periodistes" d'Ampans, respostes pels capitans Guillem Jou i Pere Tomàs.

Román Montañez, Director Esportiu del BAXI Manresa, ha adreçat unes paraules als assistents agraïnt una vegada més la invitació, i animant els usuaris a passar-s'ho bé amb el bàsquet. L'equip de La Salle-Ampans s'ha fotografiat amb els jugadors de la primera plantilla, que ha signat un record per al conjunt que la Fundació té amb La Salle, que competeix al Campionat de Catalunya de bàsquet.

La matinal ha acabat amb tirs a cistella, fotos amb els ídols dels joves usuaris, i autògrafs per tothom, abans d'unir-se en una rotllana per fer un crit en equip.