Tercera prova de pretemporada a Sant Julià de Vilatorta

El BAXI Manresa es veu superat a la pròrroga pel Joventut de Badalona, més afortunat en el moment decisiu (96-91).

Divendres 6 de Setembre de 2019 a les 22:49

96 Joventut de Badalona I Zisis 8, Prepelic 33, López-Arostegui, Harangody 16 i Omic 6; Dimitrijevic 6, Kanter 15, Parrado 3, Ventura 5, Zagars 4, Busquets

91 BAXI Manresa I Ferrari 22, Tomàs 15, Jou 2, Magarity 9 i Sakho 4; Davis 12, Sima 3, Vaulet 8, Vidal, Kravish 10 i Pérez 6

Parcials: 16-20, 26-21, 19-20, 17-17, 18-13

El tercer test de preparació per al BAXI Manresa va acabar amb una ajustada derrota davant el Joventut de Badalona. Ferrari (22 punts) i Pere Tomàs (15 punts) van ser els jugadors més destacats per part manresana. La igualtat ha estat la tònica de l’enfrontament que s’ha mantingut fins al darrer minut.

El Manresa es va posar d’inici per davant al marcador i va dominar el primer període arrel dels triples de Magarity i de Ferrari. Gràcies a la bona circulació de la pilota, el BAXI Manresa va poder realitzar llançaments alliberats i aconseguir un lleuger avantatge al final del primer període.

Sergi Vidal destacaria en l’inici del segon quart amb dues recuperacions que van propiciar dos contraatacs. Sota la batuta de Frankie Ferrari, els homes de Pedro Martínez continuaven anotant i obrint escletxa al marcador fins als 10 punts. El conjunt badaloní s’escalfava amb dos triples consecutius que atapeïa el resultat i obligava els bagencs a demanar temps mort. El BAXI Manresa arribava al descans amb un mínim desavantatge.

El tercer parcial s’iniciava amb Pere Tomàs encadenant 5 punts, però a la vegada amb la quarta falta personal de Jordan Sakho. L’intercanvi de cistelles va seguir a la vegada que els dos conjunts acumulaven pèrdues de pilota. Amb el resultat empatat s’arribava a l’acte final.

A l’inici dels últims 10 minuts, qui tibava del carro manresà era Vaulet amb dues safates. Sima es feia fort sota la cistella verd-i-negra amb una jugada de 2+1 i tornava a posar per davant als bagencs. Els manresans es van aprofitar dels bons minuts de Ferrari i Kravish per distanciar-se momentàniament en el marcador. Al final del temps reglamentari s’arribava amb igualtat al lluminós i 5 minuts per conèixer el veredicte final.

El cara o creu final s’ha decantat a favor de la Penya, que s’ha sobreposat a un BAXI Manresa liderat per l’empenta de Ferrari en els instants finals, i que ha acusat el desgast físic de la pretemporada.