menu
Nova temporada. Nous reptes. Nova pell.
Nova temporada. Nous reptes. Nova pell.
Nova temporada. Nous reptes. Nova pell.

Nova temporada. Nous reptes. Nova pell.

El BAXI Manresa ja té noves equipacions per la temporada 2019-2020. Pentex segueix sent l'esponsor tècnic del club, en una nova edició de samarretes que millora la qualitat del teixit.

Divendres 23 de Agost de 2019 a les 13:47

El BAXI Manresa ja té les noves equipacions per a la temporada 2019-2020. La marca solsonina PENTEX i el club del Bages tornen a unir esforços per vestir no només el primer equip de la Lligas Endesa i la Champions League, sinó també tots els equips inferiors.

Nou disseny per una temporada amb molts reptes. La samarreta d'enguany del BAXI Manresa manté els colors blanc i vermell característics de l'equip, però afegeix una franja blava en la primera equipació. La segona equipació és inversa, amb el color blanc com a color dominant. La marca de Solsona PENTEX ha millorat en aquesta ocasió la qualitat del teixit de la samarreta.

PENTEX equipa des de fa ja 4 temporades el primer equip del Bàsquet Manresa i tots els conjunts de les categories base, convertint-se d'aquesta manera en un dels esponsors tècnics que més anys ha vestit l'equip del Bages.