top

El BAXI Manresa dóna les 50 entrades a l’afició d’Estudiantes promeses el 2017

Dilluns 25 de Febrer de 2019 a les 18:36

Després que la ‘Demencia’ i les penyes acomiadéssin l’equip del Bages amb crits d’ànim quan el Manresa estava a un pas del descens matemàtic.

El que es promet, és un deute. Fa poc menys de 2 anys, després del partit de la jornada 29 entre l’Estudiantes i el Manresa, l’afició madrilenya va acomiadar l’equip, que lluitava a la desesperada per evitar el descens, amb crits d’ànim des de la graderia. El resultat final del partit va ser un ajustat 95-90 per a l’Estudiantes. Ara, el BAXI Manresa ofereix 50 entrades als aficionats del Movistar Estudiantes que vulguin venir aquest diumenge al Nou Congost.

Per poder obtenir una entrada, els aficionats del Movistar Estudiantes hauran d’enviar un correu electrònic a [email protected]. Només caldrà haver estat en algun moment abonat o simpatitzant del club madrileny (vàlid per a abonats, ex-abonats, o persones que estiguin registrades en alguna de les bases de dades del club madrileny). Hi haurà temps per fer peticions per correu electrònic fins dijous a les 17:00.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials