menu
Aquests són els dorsals que duran els jugadors del BAXI Manresa
Aquests són els dorsals que duran els jugadors del BAXI Manresa
Aquests són els dorsals que duran els jugadors del BAXI Manresa

Aquests són els dorsals que duran els jugadors del BAXI Manresa

Adjudicats els números de les samarretes per la temporada 2019-2020, amb jugadors que repeteixen número i algunes curiositats.

Dimarts 13 de Agost de 2019 a les 12:00

El BAXI Manresa 2019-20 ja ha començat a treballar, i l'equip s'ha repartit els dorsals que utilitzaran els jugadors la propera temporada. La llista dels 12 jugadors de la primera plantilla està completa, a més dels dos jugadors vinculats.

0, Davis: manté el dorsal que portava a la Universitat, tot i que en la Summer League va portar el dorsal 10.

2, Toolson: el pistoler d'Arizona manté el dorsal de la temporada passada, tot i haver-ne fet servir altres durant la seva carrera, com el 9 i el 10.

4, Ferrari: Ha lluit el 13 i el 2, però el fet que un veterà com Toolson l'ocupi ha fet que es readaptés i es decantés per un altre número baix.

5, Jou: el de Llagostera manté el dorsal de la temporada passada, amb el qual va començar a destacar a la Lliga Endesa.

11, Magarity: El dorsal 2 en l'època universitària, el 23 en una altra etapa, i ara l'11. Sembla que al suec no li fa res canviar de dorsal.

13, Báez: el dominicà conserva el dorsal que ja va portar a Gran Canària.

17 Sima, 18, Sakho i 19, Tomàs: Els tres jugadors repeteixen el dorsal de la temporada passada, en què ja formaven part del roster del BAXI Manresa.

22 Vaulet: Tot i que ha dut números diversos com l'11 amb la selecció Argentina el 7 a Peñarol i el 15 de més jove, ara es queda amb el 22.

45 Kravish: Clar exemple d'un jugador fidel al seu dorsal, que ja ha dut tant a la època formativa com en altres equips.

55, Dani Pérez: El base català, sense disposició del número 5 que és el que portava en la darrera temporada al GBC, dobla el número per quedar-se amb el 55.

La propera setmana el BAXI Manresa farà públic el disseny de la nova samarreta per a la temporada 2019-20, i estarà a disposició dels aficionats que la vulguin comprar.